Nye Google Ads-funksjoner

Utvid delene nedenfor for å se hva som er nytt i AdWords hver måned. Gå til Gode fremgangsmåter for Google for å få størst mulig nytte av disse nye funksjonene. Her finner du sjekklister og trinnvis veiledning i hvordan du optimaliserer kontoen din.

May 2018
New feature update Gjør mer på kortere tid med den nyeste versjonen av AdWords Editor (v12.3).
Brukerstøtte | Last ned
April 2018
Acccount settings update Se hvilke av søkeordene dine som ikke utløser annonsevisninger, og årsakene til dette, i én samlet, nedlastbar rapport.
Dette er tilgjengelig i den nye utgaven av AdWords.
12.04.2018
Brukerstøtte
Mars 2018
New feature update Se hvordan synlige visninger genererer mer fysisk trafikk ved hjelp av målinger for butikkbesøk for Google Displaynettverk.
Dette er tilgjengelig i den nye utgaven av AdWords.
30.03.2018
Brukerstøtte
YouTube update Få flere potensielle salg og konverteringer med TrueView for Action-annonser på YouTube.
30.03.2018
Brukerstøtte | Blogginnlegg
Switch to using to a new feature AdWords-kontoer uten forbruk de siste 15 månedene blir automatisk deaktivert.
26.03.2018
Brukerstøtte
Acccount settings update Finn nye søkeord og planlegg søkekampanjene dine raskere med den nye søkeordplanleggeren.
Dette er tilgjengelig i den nye utgaven av AdWords.
20.03.2018
Brukerstøtte | Google+
YouTube update Vis hvor produktene dine selges i nærheten, ved hjelp av adressetillegg for samarbeidspartnere for YouTube.
21.03.2018
Brukerstøtte
New feature update Få mer detaljert statistikk om resultatene dine med tilpassede kolonner på søkeord- og annonsenivå.
02.03.2018
Brukerstøtte | Google+
Januar 2018
Known issues update Finn ut når det er betydelige endringer på visningene dine på alle enheter eller på søkeresultatet.
Dette er tilgjengelig i den nye utgaven av AdWords.
31.1.2018
Brukerstøtte | Google+
Acccount settings update Identifiser og reparer problemer med bannerannonser via Oversikt-siden.
Dette er tilgjengelig i den nye utgaven av AdWords.
25.1.2018
Brukerstøtte
New feature update Legg til, rediger eller fjern søkeord uansett hvor du er ved hjelp av AdWords-appen.
18.1.2018
Brukerstøtte
Desember 2017
Known issues update Se fullstendige rapporteringsberegninger for utvidede nettadresser for landingssider.
Dette er tilgjengelig i den nye utgaven av AdWords.
Brukerstøtte
Acccount settings update Gå raskt til kampanjene eller annonsegruppene du har gjort endringer i, via endringsloggen.
Dette er tilgjengelig i den nye utgaven av AdWords.
Brukerstøtte
Acccount settings update Vekk engasjementet hos tidligere kunder ved å konfigurere Kundematch på bakgrunn av kundenes kontaktinformasjon (telefonnumre og postadresser).
Dette er tilgjengelig i den nye utgaven av AdWords.
Brukerstøtte
New feature update Med annonsevarianter kan du teste ut endringer i en rekke annonser og bruke de som fungerer best.
Dette er tilgjengelig i den nye utgaven av AdWords.
Brukerstøtte | Blogginnlegg
Acccount settings update Treff raske beslutninger på bakgrunn av auksjonsstatistikk og data om visningsandeler – som vi nå oppdaterer flere ganger om dagen.
Brukerstøtte
November 2017
New feature update Gå til Anbefalinger-siden fra en AdWords-managerkonto.
Dette er tilgjengelig i den nye utgaven av AdWords.
16.11.2017
Brukerstøtte | Blogginnlegg
New feature update Fremhev de beste tilbudene dine med promoteringsutvidelser.
Dette er tilgjengelig i den nye utgaven av AdWords.
16.11.2017
Brukerstøtte | Blogginnlegg
Acccount settings update Nå ut til folk når de tar kjøpsbeslutninger, med tilpassede intensjonsmålgrupper.
Dette er tilgjengelig i den nye utgaven av AdWords.
16.11.2017
Brukerstøtte | Blogginnlegg
Acccount settings update Opprett Gmail-ressursannonser, promoteringsutvidelser og utvidelser for videokampanjer med AW Editor 12.2.
14.11.2017
Brukerstøtte
Oktober 2017
Acccount settings update Forny engasjementet blant kundene dine med remarketingkampanjer for Gmail-annonser.
Brukerstøtte | Blogginnlegg
Acccount settings update Skaff kjedeforhandlere flere butikkbesøk gjennom adressetillegg for samarbeidspartnere i Displaynettverket.
Brukerstøtte
Acccount settings update Nå ut til kunder basert på husstandens inntekt med demografisk informasjon for søkekampanjer.
Dette er tilgjengelig i den nye utgaven av AdWords.
Brukerstøtte
Acccount settings update Se hvor lang tid det tar fra noen klikker på en annonse til en konvertering registreres med «Dager til konvertering»-segmentet.
Brukerstøtte | Google+
Known issues update Nå er den raskere utgaven av AdWords tilgjengelig for alle annonsører.
Brukerstøtte | Blogginnlegg
Acccount settings update Adressetillegg og måling av butikkbesøk er tilgjengelig for YouTube.
Brukerstøtte | Blogginnlegg | Google+
Known issues update Nå er dagsbudsjettene blitt mer fleksible, slik at det blir enklere for deg å nå annonsemålene, som for eksempel klikk og konverteringer.
Brukerstøtte | Google+
September 2017
New feature update Avslutt flere inaktive kontoer samtidig fra managerkontoen din.
Brukerstøtte | Google+
Acccount settings update Vis den beste annonsen din ved hjelp av den nye «Optimaliser»-innstillingen for annonserotasjon.
Brukerstøtte | Blogginnlegg
Acccount settings update Forbedre oppringningsannonsene dine med tilleggsinformasjon ved hjelp av annonseutvidelser.
Brukerstøtte | Blogginnlegg | Google+
Acccount settings update Få tilgang til nye beregninger, annonseformater og varsler for egendefinerte regler i AdWords Editor 12.1.
Brukerstøtte | Google+
August 2017
Shopping campaigns update Se hvor ofte Shopping-annonsen din har topplasseringen ifølge rapporteringsberegningen for absolutt toppvisningsandel.
Dette er tilgjengelig i den nye utgaven av AdWords.
Brukerstøtte | Blogginnlegg
New feature update Opprett rapporter for flere kontoer ved hjelp av rapportredigereren.
Dette er tilgjengelig i den nye utgaven av AdWords.
Brukerstøtte | Google+
New feature update Se resultater for landingssidene dine og få data om mobilvennlighet på «Landingssider»-siden.
Dette er tilgjengelig i den nye utgaven av AdWords.
Brukerstøtte | Blogginnlegg | Google+
New feature update Finn ut hvordan kundene søker etter deg, med det nye Søk-kortet.
Dette er tilgjengelig i den nye utgaven av AdWords.
Brukerstøtte | Google+
New feature update Se raskt forholdet mellom to beregninger ved hjelp av punktdiagrammer i rapportredigereren.
Brukerstøtte
Juli 2017
New feature update Bruk budjusteringer for anrop for å få flere til å ringe bedriften din.
Brukerstøtte | Blogginnlegg | Google+
New feature update Identifiser endringer i annonseresultatene ved å sammenligne to datoperioder i rapportredigereren.
Dette er tilgjengelig i den nye utgaven av AdWords.
Brukerstøtte | Google+
Juni 2017
New feature update Med nye AdWords Editor 12 kan du administrere kampanjer mer effektivt med egendefinerte regler.
Brukerstøtte | Blogginnlegg | Google+
Known issues update Nå er linker mer relevante med dynamiske nettstedslinker, og du betaler per klikk.
Brukerstøtte
Mai 2017
New feature update Angi bud automatisk for å få mest mulig konverteringer med «Maksimer antall konverteringer»-innstillingen.
Brukerstøtte | Blogginnlegg | Google+
Acccount settings update Spar tid og reduser feil ved å planlegge konverteringsimporten din.
Brukerstøtte | Google+
Acccount settings update Få større innsyn i kvalitetspoeng for søkeord ved hjelp av nye rapporteringskolonner.
Brukerstøtte | Blogginnlegg | Google+
Known issues update Oppnå flere konverteringer samt budfleksibilitet ved hjelp av budgivning for utvidet CPC (ECPC).
Brukerstøtte
New feature update Finn folk som ligner på de beste kundene dine, ved hjelp av lignende målgrupper for Søk.
Brukerstøtte | Blogginnlegg | Google+

Leter du etter mer grunnleggende informasjon? Se veiledningen for AdWords.