Uppdateringar av appkampanjtillgångar

15 oktober 2019

Appkampanjer använder dina text-, bild-, video- och HTML5-tillgångar för att visa relevanta annonser för appanvändare på hela Google.

Under de kommande månaderna uppdaterar vi modelleringen av appkampanjer för att tillskriva trafik till var och en av dina annonstillgångar och förbättra hur kombinationer av tillgångar väljs ut och visas som annonser i dina kampanjer. Detta hjälper dig att fatta mer välgrundade beslut om annonsernas utformning, i synnerhet efter att det nya appannonsutrymmet lanseras i Förslag och YouTube-sökning .

Uppdateringarna införs automatiskt för annonsörer med aktiva appkampanjer, så du behöver inte göra något alls. Även om vi inte förväntar oss en negativ effekt på resultatet av dina appkampanjer kanske du kommer att se vissa förändringar i mätvärdena för tillgångsrapportering.

Se våra rekommenderade metoder för att få ut mer av dessa förbättringar när de lanseras.

Upplagt av Duo Wu, Product Manager, App Ads