El nou Planificador de rendiment arriba a Google Ads

13 de maig de 2019

Hem observat que els anunciants poden generar, de mitjana, un 43% més de conversions utilitzant el Planificador de rendiment per planificar millor la despesa de Google Ads.

El Planificador de rendiment identifica els imports de despesa idonis per a les campanyes a fi d'augmentar el nombre de conversions. Per exemple, suposem que teniu un pressupost mensual de 92.000 € per a 100 campanyes de cerca. El planificador us recomanarà la manera de distribuir aquests 92.000 € entre les campanyes de cerca a fi de maximitzar les conversions i projectarà els resultats d'aquests canvis a la previsió.

Planificador de rendiment

El CPA mitjà de la imatge només té caràcter il·lustratiu.

També podeu utilitzar el planificador per provar altres ajustos (per exemple, nivells de despesa o CPA diferents) fent clic als diferents punts de despesa a fi de veure els canvis resultants a les conversions. Per exemple, podeu veure la diferència entre el volum de conversions que podeu obtenir si establiu un CPA de 12 € o un de 20 €.

Dins del pla, podeu aprofundir més en les campanyes. Així, podeu veure una previsió del nivell de campanya i assignar la despesa a la campanya en funció d'aquesta informació. Fins i tot podeu afegir paraules clau per veure com els termes nous afectarien el rendiment potencial.

Performance Planner

El CPA mitjà de la imatge només té caràcter il·lustratiu.

Els canvis no s'implementen automàticament. Per implementar-los, heu de baixar un fitxer i utilitzar Google Ads Editor.

Publicat per Ahmad Ismail, director de producte, Google Ads

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now