Matkailutuotteita verkkonäkyvyyden skaalaamiseen ja patoutuneeseen kysyntään vastaamiseen

2.6.2022

Kesä lähestyy nopeasti eri puolilla maailmaa, ja matkasuunnittelu on nousussa: passin hakemiseen liittyvien hakujen määrä on kasvanut 300 % vuoden 2022 neljän ensimmäisen kuukauden aikana, ja lähellä oleviin luksushotelleihin liittyviä hakuja on tehty yli kaksinkertainen määrä verrattuna samaan aikaväliin vuonna 2019.

Tiimimme osallistui viime viikolla Google Marketing Liveen ja kertoi, mihin asioihin keskitymme nyt, kun matkailuun liittyvien hakujen määrä on lähtenyt uuteen nousuun. Esittelimme tapahtumassa uusia tuotteita, joiden avulla niin suurten kuin pientenkin matkailualan kumppaniemme on helpompi vastata uuteen matkailukysyntään. Näitä ovat muun muassa Google Yritysprofiilissa näkyvät hotellien hinnat, Hotel Adsin käyttöönotto ilman syötettä ja Maksimitulokset-kampanja matkatavoitteille.

Helpotamme maksuttomien ja maksullisten varauslinkkien käyttöönottoa

Sinun on tärkeää saada hotellistasi tarkkoja ja ajankohtaisia hinta- ja saatavuustietoja, jotta voit löytää ja tavoittaa potentiaalisia asiakkaita. Helpotamme tätä nyt kolmella eri tavalla:

Tuemme aktiivisesti toimialan standardien mukaisia protokollia, jotka liittyvät hotellien saatavuustietojen, hintojen ja inventaarin tuomiseen verkkoon. Kysy käyttämiltäsi teknologian tarjoajilta, pystyvätkö ne jo yhdistämään hotellisi tiedot Googleen.

Olemme myös helpottaneet käyttöönottoa huomattavasti, sillä nyt hotellinpitäjät voivat lisätä hinnat ja saatavuustiedot Google Yritysprofiiliinsa ilman teknisiä laskentataulukoita tai tiedostoja. Kelpoisuusvaatimusten mukaiset hotellit voivat alkaa käyttää maksuttomia hotellinvarauslinkkejä lisäämällä hinnat suoraan Google Yritysprofiilinsa kautta. Lue lisää tästä ohjekeskuksen artikkelista.

Screenshot of options to edit profile and manage rates

Lisäksi laajennamme Hotel Adsin saatavuutta lähikuukausina niin, että mainostajat voivat luoda Hotellikampanjoita ilman Hotel Center ‐tiliä. Tämä tarkoittaa, että jatkossa kuka tahansa Google Ads ‐mainostaja voi mainostaa hotellin verkkosivustoa käyttämällä hintoja, jotka olemme saaneet selville.

Mainostaja voi ilmoittaa kampanjan luomisen yhteydessä, ettei hänellä ole vielä Hotel Center ‐tiliä. Tämän jälkeen mainostaja voi hakea ja valita kiinnostavia hotelleja. Google valitsee automaattisesti laadukkaimman syötteen hotelleille, joiden hinnat ovat saatavilla.

Hotellimainonnan skaalaaminen Googlen palveluissa Maksimitulokset-kampanjan avulla

Viime vuonna julkaisimme Maksimitulokset-kampanjat, jotka ovat uusi tapa ostaa Google-mainoksia Haussa, YouTubessa, Display-verkostossa, Discoverissa, Gmailissa ja Mapsissa yhden kampanjan kautta. Ne täydentävät tulospainotteisia kampanjoitasi ja auttavat sinua saavuttamaan tuloksia Googlen kaikissa mainontakanavissa ja koko mainosinventaarissa. Nyt laajennamme Maksimitulokset-kampanjat myös matkatavoitteille. Myöhemmin tänä vuonna hotellimainostajat voivat mainostaa majoituspaikkojaan ja saada enemmän varauksia Googlen kaikissa kanavissa.

Matkatavoitteille tarkoitettujen Maksimitulokset-kampanjoiden luominen on helppoa, sillä niissä kullekin hotellille lisätään valmiita sisältöryhmiä sekä automaattisesti luotuja kuvia, kuvauksia ja videoita, jotka voit tarkistaa ja joita voit halutessasi muokata. Paitsi että voit Maksimitulokset-kampanjoilla mainostaa hotellejasi Googlen kaikissa mainontakanavissa, näiden matkatavoitteille tarkoitettujen kampanjoiden avulla voit myös saada mainoksesi näkymään Haussa majoituspaikkakohtaisten hakujen yhteydessä.

Screenshot of asset groups in the Google Ads UI

Matkailualan yhä muuttuessa pyrimme yhdessä tarjoamaan asiakkaillesi hyödyllisiä ja kattavia kokemuksia, kun he tekevät hakuja Googlessa. Jos haluat lisätietoa hotellin mainostamisesta verkossa, käy verkkosivustollamme.

Kirjoittaja: Michael Trauttmansdorff, Director, Product Management⁠ – Travel at Google