Nieuwe AdWords-functies

Vouw de onderstaande gedeelten uit om te zien welke AdWords-functies er elke maand zijn toegevoegd. Wilt u het meeste halen uit deze functies? Ga dan naar Praktische tips voor Google. Hier vindt u checklists en handleidingen met stapsgewijze instructies voor het optimaliseren van uw account.

May 2018
april 2018
Acccount settings update Bekijk in één downloadbaar rapport voor welke van uw zoekwoorden geen advertenties worden weergegeven en wat de oorzaak hiervan is.
Beschikbaar in het nieuwe, verbeterde AdWords.
12-4-2018
Helpcentrum
Maart 2018
New feature update Bekijk hoe zichtbare vertoningen winkelbezoeken stimuleren met metingen van winkelbezoeken voor het Google Display Netwerk.
Beschikbaar in het nieuwe, verbeterde AdWords.
30-03-2018
Helpcentrum
YouTube update Genereer leads en conversies met TrueView for action-advertenties op YouTube.
30-03-2018
Helpcentrum | Blogpost
Switch to using to a new feature AdWords-accounts zonder uitgaven in de afgelopen 15 maanden worden automatisch gedeactiveerd.
26-03-2018
Helpcentrum
Acccount settings update Vind nieuwe zoekwoorden en plan uw zoekcampagnes sneller met de verbeterde Zoekwoordplanner.
Beschikbaar in het nieuwe, verbeterde AdWords.
20-03-2018
Helpcentrum | Google+
YouTube update Laat zien waar uw producten in de buurt worden verkocht met locatie-extensies voor partners voor YouTube.
21-03-2018
Helpcentrum
New feature update Verkrijg diepere insights in uw gegevens met aangepaste kolommen op zoekwoord- en advertentieniveau.
02-03-2018
Helpcentrum | Google+
januari 2018
Known issues update Ontdekken wanneer een aanzienlijke verschuiving van uw vertoningen plaatsvindt tussen apparaten of in zoekresultaten.
Beschikbaar in het nieuwe, verbeterde AdWords.
31-1-2018
Helpcentrum | Google+
Acccount settings update Snel problemen met display-advertenties identificeren en verhelpen op de pagina Overzicht.
Beschikbaar in het nieuwe, verbeterde AdWords.
25-1-2018
Helpcentrum
New feature update Onderweg zoekwoorden toevoegen, bewerken of verwijderen met de AdWords-app.
18-1-2018
Helpcentrum
december 2017
Known issues update Bekijk de volledige rapportagestatistieken voor de uitgebreide URL's van uw bestemmingspagina's.
Beschikbaar in het nieuwe, verbeterde AdWords.
Helpcentrum
Acccount settings update Ga snel naar de campagnes of advertentiegroepen die u heeft gewijzigd vanuit de Wijzigingsgeschiedenis.
Beschikbaar in het nieuwe, verbeterde AdWords.
Helpcentrum
Acccount settings update Leg opnieuw contact met klanten door telefoonnummers en postadressen te gebruiken om Klantenmatch in te stellen.
Beschikbaar in het nieuwe, verbeterde AdWords.
Helpcentrum
New feature update Test wijzigingen in meerdere advertenties en pas de wijzigingen toe die werken met advertentievarianten.
Beschikbaar in het nieuwe, verbeterde AdWords.
Helpcentrum | Blogpost
Acccount settings update Reageer sneller op veilingstatistieken en gegevens over het vertoningspercentage - deze worden nu meerdere keren per dag vernieuwd.
Helpcentrum
november 2017
New feature update Open de pagina Aanbevelingen vanuit een AdWords-manageraccount.
Beschikbaar in het nieuwe, verbeterde AdWords.
16-11-2017
Helpcentrum | Blogpost
New feature update Breng uw beste deals onder de aandacht met promotie-extensies.
Beschikbaar in het nieuwe, verbeterde AdWords.
16-11-2017
Helpcentrum | Blogpost
Acccount settings update Bereik mensen op het moment dat ze een aankoopbeslissing nemen met aangepaste intentiedoelgroepen.
Beschikbaar in het nieuwe, verbeterde AdWords.
16-11-2017
Helpcentrum | Blogpost
Acccount settings update Maak op items gebaseerde Gmail-advertenties, promotie-extensies en videocampagne-extensies met AdWords Editor 12.2.
14-11-2017
Helpcentrum
oktober 2017
Acccount settings update Betrek uw klanten opnieuw met remarketingcampagnes voor Gmail-advertenties.
Helpcentrum | Blogpost
Acccount settings update Stimuleer winkelbezoeken aan retailketens met locatie-extensies voor partners in het Display Netwerk.
Helpcentrum
Acccount settings update Bereik klanten op basis van hun gezinsinkomen met demografie voor Zoeken.
Beschikbaar in het nieuwe, verbeterde AdWords.
Helpcentrum
Acccount settings update Bekijk de tijd tussen advertentieklikken en conversies in het segment 'Dagen tot conversie'.
Helpcentrum | Google+
Known issues update De snellere versie van AdWords is nu beschikbaar voor alle adverteerders.
Helpcentrum | Blogpost
Acccount settings update Locatie-extensies en meting van winkelbezoeken zijn voortaan ook beschikbaar voor YouTube.
Helpcentrum | Blogpost | Google+
Known issues update Dagbudgetten zijn nu flexibeler, zodat u uw advertentiedoelen, zoals een bepaald aantal klikken of conversies, gemakkelijker behaalt.
Helpcentrum | Google+
september 2017
New feature update Annuleer inactieve accounts bulksgewijs in uw manageraccount.
Helpcentrum | Google+
Acccount settings update Geef uw beste advertentie weer met de nieuwe instelling Optimaliseren voor advertentieroulatie.
Helpcentrum | Blogpost
Acccount settings update Breid uw alleen bellen-advertenties uit met aanvullende details met behulp van advertentie-extensies.
Helpcentrum | Blogpost | Google+
Acccount settings update Krijg toegang tot nieuwe statistieken, advertentie-indelingen en meldingen voor aangepaste regels met AdWords Editor 12.1.
Helpcentrum | Google+
augustus 2017
Shopping campaigns update Bekijk hoe vaak uw Shopping-advertentie de toppositie heeft met behulp van de rapportagestatistiek vertoningspercentage voor de absolute toppositie.
Beschikbaar in het nieuwe, verbeterde AdWords.
Helpcentrum | Blogpost
New feature update Maak rapporten voor meerdere accounts met de Rapporteditor.
Beschikbaar in het nieuwe, verbeterde AdWords.
Helpcentrum | Google+
New feature update Bekijk de prestaties van uw bestemmingspagina en ontvang gegevens over de geschiktheid voor mobiele apparaten met de pagina Bestemmingspagina's.
Beschikbaar in het nieuwe, verbeterde AdWords.
Helpcentrum | Blogpost | Google+
New feature update Ontdek hoe klanten naar u zoeken met de nieuwe Zoekopdrachten-kaart.
Beschikbaar in het nieuwe, verbeterde AdWords.
Helpcentrum | Google+
New feature update Bekijk snel de relatie tussen twee statistieken met spreidingsdiagrammen in de Rapporteditor.
Helpcentrum
juli 2017
New feature update Stel bodaanpassingen voor oproepen in en word vaker gebeld door potentiële klanten met bodaanpassingen voor gesprek.
Helpcentrum | Blogpost | Google+
New feature update Identificeer verschuivingen in de advertentieprestaties door twee perioden te vergelijken in de Rapporteditor.
Beschikbaar in het nieuwe, verbeterde AdWords.
Helpcentrum | Google+
juni 2017
New feature update Aangepaste regels gebruiken om campagnes effectiever te beheren met de nieuwe AdWords Editor 12.
Helpcentrum | Blogpost | Google+
Known issues update Links zijn nu nog relevanter met dynamische sitelinks en u betaalt per klik.
Helpcentrum
mei 2017
New feature update Stel biedingen automatisch in om zo veel mogelijk conversies te genereren met 'Conversies maximaliseren'.
Helpcentrum | Blogpost | Google+
Acccount settings update Bespaar tijd en beperk het aantal fouten door uw conversie-imports te plannen.
Helpcentrum | Google+
Acccount settings update Krijg meer transparantie met betrekking tot de prestaties van de kwaliteitsscore van zoekwoorden met nieuwe rapportagekolommen.
Helpcentrum | Blogpost | Google+
Known issues update Krijg meer conversies en flexibiliteit bij het bieden met Verbeterde CPC (ECPC).
Helpcentrum
New feature update Vind mensen die vergelijkbaar zijn met uw beste klanten met behulp van Vergelijkbare doelgroepen voor zoeken.
Helpcentrum | Blogpost | Google+

Bent u op zoek naar meer elementaire informatie? Raadpleeg dan Een handig overzicht van AdWords.