Placeringar

Placeringar är platser i Googles Display-nätverk där din annons kan visas. Några exempel på detta är relevanta webbplatser och appar som samarbetar med Google för att kunna visa annonser.

• En placering i Display-nätverket kan avse flera saker, exempelvis en hel webbplats, en del av en webbplats (t.ex. ett urval sidor från webbplatsen), en enskild annonsenhet på en webbsida, en video, en mobiltelefonapp och mycket mer.
  • Du kan välja specifika platser genom att lägga till hanterade placeringar. Du kan även låta Google välja relevanta automatiska placeringar åt dig, baserat på dina sökord eller andra inriktningsmetoder.

Så lägger du till, redigerar och tar bort placeringar
Se fler artiklar