Placeringar: Definition

Placeringar är platser på YouTube och i Display-nätverket där din annons kan visas. Det kan till exempel vara relevanta webbplatser och appar som samarbetar med Google om annonsvisning.

• En placering kan gälla flera saker, som en hel webbplats, specifika sidor på en webbplats, en enskild annonsenhet som är placerad på en sida, en video, en mobilapp med mera.
  • Du kan välja specifika platser genom att lägga till placeringsinriktning. Du kan också låta Google välja relevanta automatiska placeringar utifrån dina sökord eller andra inriktningsmetoder.