Manuell CPC-budgivning

En budgivningsmetod som innebär att du själv anger högsta CPC-bud (kostnad per klick) för dina annonser. Den skiljer sig från automatiska budstrategier, där budbeloppen anges automatiskt åt dig.

• Med manuell CPC-budgivning kan du ange det högsta belopp som du vill betala för varje klick på din annons.
  • Du börjar med att ange ett högsta CPC-bud (kostnad per klick) för hela annonsgruppen (standardbudet), men du kan också ange separata bud för enskilda sökord eller placeringar. Om du märker att vissa sökord är mer lönsamma än andra, kan du använda manuell budgivning och flytta över en större del av annonsbudgeten till de sökorden.
  • Om du inte är säker på vilka sökord eller placeringar som lönar sig bäst eller om du inte har tid att hantera manuella bud, kan du välja budstrategin Maximera klick i stället. Maximera klick är en automatisk budstrategi som innebär att dina bud ställs in automatiskt så att du får så många klick som möjligt för din budget. Läs mer