Manuella betalningar

En betalningsinställning som innebär att du betalar dina annonseringskostnader innan annonserna visas. När annonserna sedan visas dras kostnaderna av från betalningen.

• Vi kan meddela dig via e-post när pengarna på ditt konto börjar ta slut. Du kan sätta in mer pengar när som helst.
  • Vilka betalningsmetoder du kan använda för att göra en manuell betalning beror på din valuta och i vilket land din företagsadress finns.
  • Om du hellre vill debiteras automatiskt när annonserna har visats kan du använda inställningen för automatiska betalningar.
Inställningen för manuella betalningar är inte tillgänglig för nya konton i de länder som anges nedan. Om du inte ser alternativet när du registrerar dig skapar du kontot genom att välja automatiska betalningar.

Länder
  • Nordamerika
    • Kanada
    • USA
  • Europa
    • Österrike
    • Belgien
    • Danmark
    • Finland
    • Frankrike
    • Tyskland
    • Irland
    • Italien
    • Luxemburg
    • Nederländerna
    • Norge
    • Portugal
    • Spanien
    • Sverige
    • Schweiz
    • Storbritannien
  • Mellanöstern
    • Israel
  • Asien och Stillahavsområdet
    • Australien
    • Malaysia
    • Nya Zeeland
    • Vietnam