Avslutad kampanj: definition

En annonskampanj som har passerat slutdatum och inte längre visar annonser.

• Du väljer ett slutdatum för varje annonskampanj för att ange när den ska upphöra. När en kampanj når slutdatumet visas inte längre annonserna i den kampanjen.
  • Du kan när som helst ändra kampanjens slutdatum, även efter att datumet har infallit.
  • Information om kampanjens nuvarande status visas i kolumnen Status på sidan Kampanjer. Statusen "Kampanjen är avslutad" kan också visas bredvid de annonsgrupper, annonser och sökord som ingår i kampanjen.