Platsinriktning

En inställning som hjälper dig att visa annonserna för kunder på en vald geografisk plats.

• För varje annonskampanj kan du välja platser där annonsen kan visas. Sedan gör platsinriktning det möjligt att visa dina annonser för människor på dessa platser.
  • Du kan välja platser som hela länder, områden inom ett land som städer och territorier eller till och med en radie runt en plats. Google Ads kan även föreslå relaterade platser som du kan välja att inrikta dig på.
  • Med platsinriktning kan du fokusera på att annonsera i områden där du hittar rätt kunder, vilket förhoppningsvis ökar din vinst. Vi föreslår att du väljer den region där dina kunder bor och där du kan erbjuda dem dina tjänster.

Mer om platsinriktning
Läs fler artiklar