Alla konverteringar: Definition

En beräkning av alla konverteringar som du får via Google Ads.

• Alla konverteringar omfattar datan i kolumnen Konverteringar plus de konverteringsåtgärder som du har valt att inte ta med i Konverteringar. Här ingår även konverteringar över flera enheter, besök i butik, vissa telefonsamtal och mer.
  • När du har ställt in konverteringsspårning visas kolumnen Alla konverteringar i dina rapporter.
  • Jämför Alla konverteringar med din vanliga kolumn för Konverteringar när du vill se det totala antalet konverteringar som dina annonser har lett till, däribland konverteringar över flera enheter och de som du har valt att inte ta med i Konverteringar. På så sätt kan du få en bättre bild av hur användarna interagerar med ditt företag och få hjälp med att beräkna effektiviteten av annonseringen på ett bättre sätt.