Betalningsprofil

Betalningsprofilen (som tidigare kallades faktureringskunden) innehåller information om den person eller organisation som är juridiskt ansvarig för kostnader som uppkommer i ett Google Ads-konto.

Den innehåller kontaktuppgifter, betalningsmetoder och inställningar samt ett unikt numeriskt id som står på kontofakturor och andra dokument.

En betalningsprofil kan användas i flera Google Ads-konton och med andra Google-produkter.

Mer om betalningsprofiler