Statistiktabell: definition

Ett anpassningsbart diagram i Google Ads-kontot som visar detaljerad resultatinformation.

• I tabellen kan du läsa statistik om exempelvis klick, visningar och klickfrekvens.
  • Lägg till eller ta bort kolumner, segment och filter så att du bara ser de uppgifter som är mest intressanta för dig.
  • Hämta informationen från statistiktabellen som en rapport, schemalägg återkommande rapporter, få dem skickade till dig via e-post och exportera dem till flera olika format.