Kortverifieringskod (CVN)

En tresiffrig säkerhetskod som vanligtvis finns på baksidan av kredit- eller betalkortet. Den kallas även card security code (CVC) eller card verification value (CVV) och ger ytterligare skydd mot bedrägeri.

• Var noga med att ange rätt CVN-kod när du blir ombedd att göra det, annars kanske inte betalningen lyckas.
  • CVN-koder kan stå på olika ställen på olika kort. Ofta finns CVN-koden på baksidan av kortet, nära eller bredvid fältet för din namnteckning. På vissa kort står den på framsidan, nära kontonumret.
  • Det kan vara bra att lägga till ett sekundärt kreditkort i ditt Google Ads-konto om det skulle bli något problem med din primära betalningsmetod.

Mer om sekundärt kreditkort
Lägga till eller redigera en betalningsmetod