Multiinloggning: definition

Multiinloggning gör att du kan arbeta med fler än ett konto samtidigt. Det spar tid och gör det enklare att jämföra kontona.

Du kan logga in på flera Google-konton samtidigt och växla mellan kontona i samma webbläsare. Du kan till exempel ha både dina Google Ads-konton och ditt personliga Gmail-konto öppna samtidigt, i samma webbläsare.

Du kan också arbeta med upp till fem olika Google Ads-konton via ett Google-konto.