Shopping-annons: Definition

En typ av annons som innehåller detaljerad information om särskilda produkter som du säljer. Shopping-annonser kan avse Shopping-annonser med produkt, som innehåller en enda produkt, och Shopping-annonser med sortiment, som innehåller flera liknande produkter.

Framhävda Shopping-annonser kan användas i Australien, Filippinerna, Frankrike, Förenade Arabemiraten, Hongkong, Irland, Indien, Indonesien, Kanada, Malaysia, Nya Zeeland, Singapore, Storbritannien, Sydafrika, Taiwan, Tyskland och USA. Du kan skapa framhävda Shopping-annonser med hjälp av den nya Google Ads-upplevelsen och Google Ads-API:et (AdWords API:et). Om du vill annonsera enskilda produkter kan du använda Shopping-annonser med en produkt.

Skapa Shopping-annonser genom att ange din produktinformation i Google Merchant Center och skapa Shopping-kampanjer i Google Ads.

Läs mer

Om Shopping-kampanjer och Shopping-annonser
Skapa en Shopping-kampanj