Månadsvis fakturering

En betalningsinställning som innebär att Google ger dig kredit för dina annonseringskostnader. Du betalar kostnaderna – enligt de villkor som du har gått med på – med en check, banköverföring eller någon annan betalningsmetod beroende på var du befinner dig.

• Du kan vara berättigad att använda månadsvis fakturering om ditt företag har varit registrerat som företag i minst ett år och du spenderar motsvarande minst 5 000 USD per månad (beloppet kan variera mellan olika länder).
  • Den här inställningen används vanligen av stora annonsörer och företag.
  • Kontakta din kundtjänstmedarbetare om du vill ansöka om detta.