Bildannons

En typ av annons som marknadsför din verksamhet med en bild.

• En bildannons består av en bild som du tillhandahåller med information om din verksamhet, dina tjänster eller dina produkter. När någon klickar på din annons leds de till din webbplats.
  • Bildannonser kan visas på webbsidor och på andra ställen i Googles Display-nätverk.
  • Annonsen kan innehålla en statisk bild, en animerad bild eller en bild med Flash-format och den kan ha varierande storlek.
  • När du vill använda en bildannons skapar du en bild och överför filen till ditt Google Ads-konto. Du kan även använda det kostnadsfria verktyget Annonsgalleriet och skapa en bild med hjälp av våra mallar.

Så här skapar du en bildannons
Tips på hur du skapar en effektiv bildannons