Kostnad per visning (CPV): Definition

En budgivningsmetod för videokampanjer där du betalar för en visning. En visning räknas när en tittare tittar på 30 sekunder av din videoannons (eller hela videon om den är kortare än 30 sekunder) eller interagerar med annonsen, beroende på vad som inträffar först. Videointeraktioner omfattar klick på uppmaningsöverlagringar som visas i videon, kort och kompletterande bannerannonser. Du anger CPV-bud för att tala om för oss på Google hur mycket du maximalt är villig att betala för varje visning.

• Du kan välja ett högsta CPV-bud för dina videoannonser när du skapar annonsgruppen. Högsta innebär att summan du betalar för en visning är lika stor som eller mindre än ditt bud, beroende på andra annonsörers bud.
  • Alternativet CPV-budgivning är bara tillgängligt när du väljer att köra TrueView-videoannonser.
Obs! I rapporteringen ingår mätvärdet för kostnaden per visning bara för kostnader som var kvalificerade för visningar. Vissa annonsformat, som bumperannonser eller inte överhoppningsbara in stream-annonser, är inte kvalificerade för visningar.