Cache

Tillfälligt lagrade data som webbläsaren samlar in när du surfar på webben, till exempel element från webbsidor som du besöker ofta.

• Cachedata kan innehålla allt från lösenord till uppgifter du anger i onlineformulär.
  • Du kan alltid kontrollera den här lagringen genom att radera cachedata.
  • Om cachen är full kan det bli problem med att ladda vissa webbsidor eller formulär, även sådana du använder i ditt Google Ads-konto. När det händer är den bästa lösningen att rensa cacheminnet för att ge plats åt nya data.

Rensa cacheminnet