Stillahavstid (PST eller PDT)

Den amerikanska tidszonen för Googles huvudkontor i Mountain View i Kalifornien. Ditt konto har den här tidszonen om du inte valde någon annan när du gjorde kontoinställningarna.

• När du skapar ett Google Ads-konto väljer du vilken tidszon som ska användas för dina rapporter, din statistik och fakturering. Om du inte valde en lokal tidszon ställs kontot in på Stillahavstid som standard, och rapporterna och den dagliga budgeten baseras då på den tidszonen.
  • De datum och tider som står i ditt konto kan avse stillahavstid, normaltid (PST), eller stillahavstid, sommartid (PDT), beroende på tid på året. Det skiljer en timme mellan PST och PDT.
  • Om du råkar välja fel tidszon kan du inte ändra det i kontot. Du kan istället kontakta oss.