Ogiltiga klick

Klick på annonser som Google anser är otillåtna, som oavsiktliga klick eller klick som härrör från skadlig programvara.

• Här är några exempel på sådant som Google kan betrakta som ogiltiga klick:
    • Manuella klick som har till syfte öka dina annonseringskostnader eller öka vinsten för webbplatsägare som visar dina annonser
    • Klick genom automatiserade klickverktyg, robotar eller annan bedräglig programvara
    • Ovidkommande klick som inte har något värde för annonsören, t.ex. det andra klicket i ett dubbelklick
    • Varje klick på en annons undersöks i systemet och Google har avancerade system som identifierar ogiltiga klick och visningar och tar bort dem från dina kontouppgifter.
    • När Google fastställer att det finns ogiltiga klick försöker vi att automatiskt filtrera bort dem från dina rapporter och betalningar så att du inte debiteras för dessa klick. Om vi ​​upptäcker att ogiltiga klick har missats vid den automatiska identifieringen kan du ha rätt till en kreditering för dessa klick. Dessa krediter kallas kontojusteringar av "ogiltig aktivitet".
    • Identifiera och åtgärda ärenden angående ogiltiga klick