Resultatmål: Definition

Ett resultatmål ger en prognos för resultatet från en kampanjgrupp så att du vet om du är på rätt spår för att uppnå specifika numeriska mål. Om det ser ut som att du inte är på rätt spår kan du överväga att justera kampanjens inställningar för att förbättra resultatet.

• Ett resultatmål mäts med specifika mätvärden relaterade till klick eller konverteringar för en viss kampanjgrupp.
  • En kampanjgrupp kan inte ha flera resultatmål med överlappande datumintervall.
  • Resultatmål är endast tillgängliga för kampanjgrupper (inte enskilda kampanjer).
  • Du anger ett resultatmål när du skapar en kampanjgrupp eller på fliken Resultatmål i en befintlig kampanjgrupp.