Analytics

En kostnadsfri Google-produkt som ger djupgående information om hur din webbplats används. Du kan använda Google Analytics för att ta reda på vad användare gör efter att de har klickat på dina annonser.

• Med Google Analytics ser du hur användarna hittade din webbplats och vad de gjorde där. Baserat på denna information kan du få uppslag på hur du kan förbättra din webbplats.
  • När du använder Google Analytics och Google Ads tillsammans kan du ta reda på vad kunderna gör på din webbplats efter att de har klickat på din annons. Den här informationen kan du använda för att förbättra kundernas upplevelse av webbplatsen. Det kan i sin tur hjälpa dig att öka antalet konverteringar (som försäljning och registreringar) och din övergripande avkastning på annonseringsutgifterna (ROAS).
  • Om du vill börja använda Analytics via ditt Google Ads-konto klickar du på verktygsikonen och sedan på Google Analytics. Du kan även använda Analytics separat på google.se/analytics