price [pris]: Definition

Brug attributten price [pris] til at informere brugerne om, hvilken pris du tager for dit produkt. Disse oplysninger vises for brugerne i dine annoncer.

Hvornår de kan bruges

Obligatorisk for Shopping-annoncer. Valgfrit for Shopping Actions.

Hvis prisen pr. enhed er vigtig for dine prisoplysninger, kan det også være en god idé at indsende unit_pricing_measure (enhedsprisens_mål) og unit_pricing_base_measure [enhedsprisens_basismål].

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Type Tal plus valuta (brug ISO 4217)
Gentaget felt Nej
Schema.org-ejendom
(Hvad er det?)
Offer.priceSpecification, Type: Text
(til afgifter) valueAddedTaxIncluded, Type: Boolean

Filformat Eksempel på post
Tekstfeeds 150.00 DKK
XML-feeds <g:price>150.00 DKK</g:price>

Hvis du vil se API-formatoplysninger, kan du gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre dig, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter og får annoncer med den højest mulige effektivitet.

Minimumskrav

Disse krav skal være opfyldt, for at der kan vises annoncer for dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Sørg for, at prisen i dine produktdata opfylder kravene til landingssider. Få flere oplysninger om krav til Google Shopping-landingssider.
    • Indsend et beløb og en valuta, der matcher prisen på din landingsside. Få flere oplysninger om valutakrav for dit salgsland.
    • Vis prisen i salgslandets valuta tydeligt på din landingsside.
    • Skift ikke produktprisen på din landingsside på baggrund af en brugers placering. Sørg for, at brugerne kan købe produktet online til den pris, du indsender, uanset deres placering.
    • Vis varianter og priser på en enkel måde på din landingsside.
    • Vis det indsendte produkt og den indsendte pris på en fremtrædende måde på din landingsside. Hvis du har flere varianter på din landingsside, skal du sørge for, at det indsendte produkt og den tilsvarende pris er de mest fremtrædende.
    • Opkræv den indsendte pris for alle brugere i salgslandet. Sørg for, at alle brugere i salgslandet kan købe produktet til den indsendte pris uden at betale for et medlemskab. Vi understøtter ikke regionale priser eller medlemskabspriser.
    • Inkluder eventuelle mindste ordreværdier i dine forsendelsesindstillinger. Få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer en mindste ordreværdi
  • Indsend ikke produkter med en pris, der konstant ændrer sig, f.eks. auktioner og priser, der er baseret på en livevalutaveksling. Produkter, som du indsender, skal sælges til en fast pris.
  • Medtag ikke forsendelsesomkostninger i din pris. Brug i stedet attributten shipping [forsendelse].
  • Medtag ikke import- eller eksportrelaterede omkostninger i din pris. Angiv i stedet de relevante priser tydeligt på dit website. Få flere oplysninger om eksportpriser
  • Indsend en pris, der er større end 0.
  • Overhold den lokale lovgivning, når du indsender prisoplysninger.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Indsend en pris, der kan vises i dit salgslands valuta (i henhold til ISO 4217). I stedet for 10.012 DKK kan du f.eks. indsende 10.01 DKK. Hvis din pris ikke kan vises i dit salgslands valuta, runder vi den op til en værdi, der kan.
  • Aktivér automatisk opdatering af price [pris] for varer. Automatisk opdatering af varer bruger Schema.org-mikrodata på din landingsside til at hjælpe med at holde dine data opdaterede. Husk, at disse opdateringer kun sker, når Google crawler din landingsside, og du skal stadig indsende dine produktdata regelmæssigt. Få flere oplysninger om aktivering af automatisk opdatering af varer.
  • Brug valutaomregning som en nem metode til at målrette mod et land, der bruger en anden valuta end den på din landingsside og i dine produktdata. Hvis du bruger valutaomregning, skal prisen på din landingsside og i dine produktdata stadig stemme overens. Vi viser den omregnede pris i din annonce, men den omregnede pris behøver ikke at blive vist på din landingsside. Få flere oplysninger om valutaomregning.

Yderligere retningslinjer

Gennemgå omhyggeligt hvert enkelt afsnit for at afgøre, om kravene gælder for dit land eller produkt. Hvis du ikke opfylder krav, der gælder for dig, afviser vi dit produkt og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

Forhandlere, der fokuserer på business-to-business (B2B)

• Angiv en pris, der inkluderer moms, hvis det er påkrævet for dit salgsland. Selvom B2B-forhandlere kan deltage i Google Shopping, skal du (hvis du er forpligtet til at angive moms i prisen) sørge for, at samme pris inkl. moms er synlig på din landingsside. Få flere oplysninger om B2B-annoncering.

Mindste ordreværdi

• Angiv en eventuel mindste ordreværdi, som du kræver, i dine forsendelsesindstillinger. Hvis dit produkt f.eks. koster 100 DKK, og ​​du kræver, at der bruges mindst 500 DKK, når der afgives en ordre, så er det en mindste ordreværdi. Angiv en mindste ordreværdi på 500 DKK for den pågældende forsendelsesmulighed. Få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer en mindste ordreværdi

Sælgerdefinerede pakker og multipacks

Produkter, der sælges flere ad gangen

• Angiv prisen for det mindste antal produkter, som du kræver, at en bruger køber. Du må ikke angive prisen for kun ét produkt, hvis en bruger ikke har mulighed for at købe kun ét produkt. Hvis du f.eks. sælger kuglepenne, og brugerne skal købe mindst 50 kuglepenne for at afgive en ordre, skal du angive prisen for 50 kuglepenne.

Produktprøver

Hvis det produkt, du vil annoncere, kun sælges i større mængder, men du også tillader køb af prøver enkeltvis, kan du annoncere prøven i stedet for store mængder. Det gør du ved at indsende prisen på prøven i feedet og starte titlen med prøve.

Produkter med aftaler om mindstepris ved annoncering

• Angiv værdien for mindstepris ved annoncering (MAP, Minimum Advertised Price) som price [pris] i dine produktdata, hvis du sælger produktet for mindre end den pris, der er tilladt ifølge aftaler med tredjepart.
  • Vis MAP-prisen på din produktlandingsside. Du kan vise, at du tager en lavere pris ved kassen, ved at tilføje uddybende tekst på dine produktsider. Du kan f.eks. vise en bemærkning som "Føj til kurv for at se endelig pris" og vise MAP-værdien streget over eller nedtonet. MAP-prisen i dine produktdata skal vises på landingssiden. Få flere oplysninger om krav til landingssider.
  • Hvis du bruger opmærkning ved hjælp af mikrodata på dit website, skal du også bruge MAP-værdien som prisen dér.

Mobiltelefon eller tablet solgt med afdragsordning og/eller abonnement

• Angiv prisen som den samlede forudbetaling (også aktiveringsgebyrer og udbetaling for enheden). Prisen kan være helt ned til 0, hvis prisen på din mobiltelefon eller tablet er med tilskud eller i kombination med afdragsordninger eller et abonnement. Dette gælder kun, hvis afdragsbetalingerne eller abonnementerne for mobilenheder er tilladt i salgslandet. Dette er ikke relevant i Latinamerika, hvor prisen ikke er en forudbetaling, men altid den fulde pris for produktet. Få flere oplysninger om krav til annoncering for trådløse produkter og tjenester

Afgifter: Canada og USA

Afgifter: Argentina, Australien, Belgien, Brasilien, Chile, Colombia, Danmark, Filippinerne, Forenede Arabiske Emirater, Frankrig, Holland, Hongkong, Indien, Indonesien, Irland, Israel, Italien, Malaysia, Mexico, New Zealand, Norge, Polen, Portugal, Rusland, Saudi-Arabien, Schweiz, Singapore, Spanien, Storbritannien, Sverige, Sydafrika, Sydkorea, Taiwan, Thailand, Tjekkiet, Tyrkiet, Tyskland, Ukraine, Vietnam, Østrig

Afgifter: Japan

• Brug ikke attributten tax [afgifter].
  • Inkluder kun merværdiafgift (moms) ved at føje den til price [pris].
  • Vis afgifter på din landingsside på 1 af disse 3 måder:
    • Vis den samlede pris inklusive moms.
    • Vis nettoprisen uden moms, og forklar, at den viste pris er eksklusive afgifter.
    • Vis nettoprisen uden moms, og vis momsen separat.

Få flere oplysninger om kravene til landingssider.

Softwareabonnementer

• Angiv prisen for den fulde varighed af softwareabonnementet med et minimum på et år. Hvis det forudbetalte 12-måneders abonnement fås med perioder med tilskud eller gratis perioder, skal du inkludere disse i den samlede pris. Hvis dit abonnement koster mere (eller mindre) i det første år end i de følgende år, skal du angive den forudbetalte pris for det første år. Hvis du vil, kan du i stedet angive den forudbetalte pris for flere år. Få flere oplysninger om indsendelse af softwareabonnementer.

Eksport og handel på tværs af landegrænser

• Angiv det tydeligt på dit website, hvis der er importrelaterede gebyrer. Tilføj for eksempel oplysninger på din landingsside eller ved kassen, så brugerne er opmærksomme på disse omkostninger, før de afgiver ordren. Indsend ikke import- eller eksportrelaterede omkostninger via attributterne tax [afgifter] eller price [pris]. Få flere oplysninger om, hvad du skal gøre, når du sender varer på tværs af landegrænser
  • Find ud af, hvilket land du skal opfylde krav for vedrørende pris og afgifter. Hvis du vælger at annoncere i en valuta, som ikke er valutaen i salgslandet, skal du følge kravene til pris og afgifter for det land, din valuta kommer fra.

Eksempler

Varianter

Hvis dit produkt findes i flere farver eller størrelser, varierer din pris måske for hver af disse varianter. F.eks.:

An example of ads without placeholder images

Produkt Google-T-shirt
title [titel] Google-T-shirt – grøn – small
price [pris] 109.90 DKK
color [farve] grøn
size [størrelse] S
id [id] 9876-S-GRN
item_group_id [varegruppe_id] 9876

Produkt Google-T-shirt
title [titel] Google-T-shirt – blå – small
price [pris] 89.90 DKK
color [farve] blå
size [størrelse] S
id [id] 9876-S-BLU
item_group_id [varegruppe_id] 9876

Produkt Google-T-shirt
title [titel] Google-T-shirt – gul – small
price [pris] 105.00 DKK
color [farve] gul
size [størrelse] S
id [id] 9876-S-YELLOW
item_group_id [varegruppe_id] 9876

Telefon eller tablet med abonnement

An illustration with 3 different colors of one mobile phone

Produkt Google Nexus 6
title [titel] Google Nexus 6 – 32 GB – midnatsblå – med abonnement
price [pris] 0.00 DKK
google_product_category [Google_produktkategori] Electronics > Communications > Telephony > Mobile Phones [Elektronik > Kommunikation > Telefoni > Mobiltelefoner]
is_bundle [er_sæt] ja

Sælgerdefinerede multipacks og pakker

Produkt 3 Google-T-shirts
title [titel] Google-T-shirt – pakke med tre – grøn – small
price [pris] 415.00 DKK
brand [brand] Google
gtin [GTIN] 121314151617
multipack [multipack] 3

An illustration of a bundle that includes a camera body, lens, and bag
Produkt Digitalt Google-spejlreflekskamera på 25,3 MP med tilbehør
title [titel] Hus til digitalt Google-spejlreflekskamera på 25,3 MP + 35-mm-objektiv + blå kamerataske
price [pris] 4325.00 DKK
brand [brand] Google
gtin [GTIN] 123456789011
is_bundle [er_sæt] ja

Produkter med et minimumskrav til ordreværdi

Hvis du kræver en mindste ordreværdi, skal du angive den i dine indstillinger for forsendelse. Hvis du for eksempel kræver, at kunderne bestiller produkter for mindst 30 EUR på dit website, skal du angive en tilsvarende mindste ordreværdi i dine indstillinger for forsendelse. Få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer en mindste ordreværdi
An illustration of a jug of milk with GTIN visible
Produkt Økologisk sødmælk
title [titel] 1 liter økologisk sødmælk
price [pris] 3.50 EUR
google_product_category [Google_produktkategori] Food, Beverages & Tobacco > Beverages [Mad, drikkevarer og tobak > Drikkevarer]
Forsendelsesindstillinger Mindste ordreværdi: 30.00 EUR

Produkter, der sælges flere ad gangen

An illustration of a screw
Produkt Fladhovede skruer
title [titel] Pladeskruer med fladt hoved (pakke med 1000)
price [pris] 75.00 DKK

Enhedspris

Produkt Eau de Parfum
title [titel] Eau de Parfum – 30 ml
price [pris] 439.50 DKK
unit_pricing_measure [enhedsprisens_mål] 30 ml
unit_pricing_base_measure [enhedsprisens_basismål] 100 ml

Softwareabonnement

Produkt Google Security Software Basic Edition (1-års abonnement)
title [titel] Google Security Software Basic Edition (1-års abonnement)
price [pris] 299.00 DKK
google_product_category [Google_produktkategori] Software > Computer Software > Antivirus & Security Software [Software > Computersoftware > Antivirus- og sikkerhedssoftware]
brand [brand] Google
mpn [producentens_varenummer] 123GOOGLE432
gtin [GTIN] 1234567890123
shipping [forsendelse] 0.00 DKK
image_link [billedlink] http://www.example.com/image1.jpg