shipping_weight [forsendelsesvægt]: Definition

Attributten shipping_weight [forsendelsesvægt] giver dig mulighed for at inkludere vægten til beregning af forsendelsesomkostninger via dine Merchant Center-indstillinger. Du ville f.eks. skulle bruge shipping_weight [forsendelsesvægt], når du bruger priser, der er beregnet af fragtfirmaer.

An illustration showing a package on a scale

Hvornår de kan bruges

Valgfri for hvert produkt

Hvis du indstiller dine kontoforsendelsesindstillinger i Merchant Center ud fra vægt, skal du bruge attributten shipping_weight [forsendelsesvægt] til at indsende vægten for hvert produkt. Metoder, der beregner forsendelse vha. vægt, omfatter priser, der beregnes af fragtfirmaer, og tabeller for forsendelsesvægt. Få flere oplysninger om forsendelsesindstillinger.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Type Nummer plus enhed
Understøttede enheder

For britisk standard: 1–2000 lbs
For metrisk standard: 1–1000 kg

Gentaget felt Nej

Filformat Eksempel på post
Tekstfeed

3 kg

XML-feed <g:shipping_weight>3 kg</g:shipping_weight>

Hvis du vil se API-formatoplysninger, kan du gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre dig, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter og får annoncer med den højest mulige effektivitet.

Minimumskrav

Disse krav skal være opfyldt, for at der kan vises annoncer for dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Der er ingen minimumskrav til denne attribut. Husk, at du stadig skal følge retningslinjerne for formatering – ellers kan de oplysninger, du indsender, ikke bruges.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Opret forsendelsesmuligheder via Merchant Center. Hvis du vil drage fordel af den vægt, du indsender, skal du sørge for at oprette forsendelsesmuligheder via Merchant Center. Få flere oplysninger om konfiguration af forsendelsesindstillinger.
  • Brug den faktiske forsendelsesvægt. Nogle fragtfirmaer inkluderer både pakkens vægt og mål ved beregning af forsendelsesomkostningerne. Når du bruger en indstilling med fragtfirmaberegning, beregner vi de gældende forsendelsesomkostninger ud fra både vægt og dimension. Indsend dimensioner via shipping_length [pakkelængde], shipping_width [pakkebredde] og shipping_height [pakkehøjde].
  • Overhold fragtfirmaets vægtgrænser. Alle fragtfirmaer har grænser for, hvad der kan sendes ved hjælp af deres tjenester, og de fleste fragtfirmaer accepterer ikke pakker over en vis vægt. Fragtfirmaets priser understøtter ikke produkter, der overskrider disse grænser, og du bør definere fragtomkostninger for dem ved hjælp af forsendelsestabeller. Få flere oplysninger om priser, der beregnes af fragtfirmaer, og understøttede lande/fragtfirmaer.

Yderligere retningslinjer

Gennemgå omhyggeligt hvert enkelt afsnit for at afgøre, om kravene gælder for dit land eller produkt. Hvis du ikke opfylder krav, der gælder for dig, afviser vi dit produkt og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

Fragtforsendelse, forsendelse af stykgods med lastbil
  • Indsend vægt vha. attributten shipping_weight [forsendelsesvægt]
  • Indsend mål vha. shipping_length [pakkelængde], shipping_width [pakkebredde] og shipping_height [pakkehøjde].
  • Brug en forsendelsestabel til at oprette priser for forsendelse af stykgods med lastbil i din kontos forsendelsesindstillinger. Priser, der er beregnet af fragtfirmaer, understøtter ikke prissætning for forsendelse af stykgods med lastbiler for tunge eller store produkter.
  • Indsend attributten shipping_label [forsendelsesetiket] for at tildele en fragtklasse til hvert enkelt produkt og for at definere flere forsendelsesgrupper i Merchant Center. Derefter kan du oprette specifikke tabeller for hver fragtklasse.
  • Brug den højest mulige forsendelse, som en bruger kan betale. Hvis du har problemer med at indsende nøjagtige forsendelsesomkostninger (f.eks på grund af prisberegning i realtid ved betaling), skal du indsende den højest mulige forsendelsesomkostning, som en bruger kan betale.