I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

'multipack' [multipack]

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Brug attributten multipack [multipack] til at angive, at du har grupperet flere identiske produkter til salg som ét produkt.

Denne attribut lader os vise dit produkt i de rigtige situationer ved at skelne dit produkt fra producentens egne multipacks, pakker og andre produkter.

An illustration of 3 4-pack of pens

Bemærk! Attributten multipack [multipack] refererer til flere identiske produkter, som du, forhandleren, sætter til salg sammen. Eksemplet ovenfor viser tre pakker med kuglepenne, som er sat sammen til en multipack med tre pakker. Dette betragtes som en forhandlerdefineret multipack, og dens værdi (3) skal anvendes til attributten multipack [multipack].

Hver pakke i eksemplet indeholder fire individuelle produkter (kuglepenne). Pakken med fire kuglepenne er defineret af producenten, og du skal derfor ikke bruge dens værdi (4) til attributten multipack [multipack]. Attributten multipack [multipack] er kun til forhandlerdefinerede multipacks.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Hvornår den kan bruges

RequiredPåkrævet for at vise dine produkter i gratis fortegnelser på Google , hvis du har oprettet en multipack

RequiredPåkrævet for Shopping-annoncer , hvis du har oprettet en multipack, og du målretter mod et af følgende lande:

• Australien
  • Brasilien
  • Tjekkiet
  • Frankrig
  • Tyskland
  • Italien
  • Japan
  • Nederlandene
  • Spanien
  • Schweiz
  • Storbritannien
  • USA

Hvis du har oprettet en multipack, der samler flere identiske produkter i en gruppe, skal du bruge attributten 'multipack' til at angive, hvor mange produkter du har samlet i den pågældende gruppe.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender.

Få flere oplysninger om, hvornår og hvordan du skal indsende dine produktdata på engelsk

Type Tal
Gentaget felt Nej
Filformat Eksempel på post
Tekstfeeds

36-37

XML-feeds <g:multipack>36-37</g:multipack>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til ressourcen Content API for Shopping.

Bemærk! For at sikre, at denne attribut til produktdata læses korrekt af vores system, skal du huske at indsende filen med dit datafeed i et format, som vi understøtter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om det på din Merchant Center-konto.

• Indsend antallet af producentdefinerede enkeltprodukter, som du har samlet i en gruppe. Hvis du f.eks. har samlet tre enkelte penne, vil du skulle indsende tre. Hvis du har grupperet tre pakker med 20 penne i hver, vil du også skulle indsende tre.
  • Indsend ikke denne attribut for en producentdefineret multipack. Hvis du sælger en enkelt multipack, som er pakket af producenten, skal du ikke bruge attributten 'multipack' [multipack]. Brug i stedet enhedsprisens mål [unit_pricing_measure], hvis du vil medtage antallet af enheder.

Eksempler

Forhandlerdefineret multipack

Indsend antallet af produkter, som du har samlet i en gruppe.

Produktdata for fire individuelle Google-T-shirts

Attribut Værdi
'titel' [title] Vintage Google-T-shirt (4 stk.)
'beskrivelse' [description] En vintage-inspireret T-shirt, der passer til alle. Multipack med 4 T-shirts.
'pris' [price] 399.90 DKK
'multipack' [multipack] 4

Produktdata for to 2-pakker med Google-T-shirts
Attribut Værdi
'titel' [title] Vintage Google-T-shirt, 4 stk. (pakke med 2 stk.)
'beskrivelse' [description] En vintage-inspireret T-shirt, der passer til alle. Indeholder 2 multipacks med 2 stk. (4 T-shirts i alt).
'pris' [price] 295.00 DKK
'multipack' [multipack] 2

Produktdata for én 2-pakker med Google-T-shirts

Attribut Værdi
'titel' [title] Vintage Google-T-shirt, 2 stk. (pakke med 2)
'beskrivelse' [description] En vintage-inspireret T-shirt, der passer til alle. Indeholder en multipack med 2 stk. (2 T-shirts i alt).
'pris' [price] 149.70 DKK
'multipack' [multipack] (Indsend ikke denne attribut)