subscription_cost [abonnementspris]: Definition

Brug attributten subscription_cost [abonnementspris] til at fortælle brugerne om detaljerne i et månedligt eller årligt betalingsabonnement, der kombinerer en aftale om en kommunikationstjeneste med dit trådløse produkt.

Denne attribut er kun tilgængelig i Frankrig, Irland, Storbritannien og Tyskland.

Hvornår de kan bruges

Valgfri for hvert produkt

Attributten subscription_cost [abonnementspris] bruger tre underordnede attributter:
  • period [periode] (obligatorisk)
    Varigheden af en enkelt abonnementsperiode. Enten "måned" eller "år".
  • period_length [abonnementsperioder] (obligatorisk)
    Heltal, antallet af abonnementsperioder (måneder eller år), som køberen skal betale.
  • amount [beløb] (obligatorisk)
    ISO 4217, det beløb, køberen skal betale pr. måned. Når dette beløb vises, runder vi muligvis op til nærmeste hele enhed i den lokale valuta for at spare plads. Den angivne værdi skal stadig nøjagtigt svare til det beløb, der vises på dit website.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Type Unicode-tegn (anbefalet: Kun ASCII)
Gentaget felt Nej

Filformat Eksempel på post
Tekstfeeds

Formatér værdien ved at indsende period [periode], period_length [abonnementsperioder] og amount [beløb] adskilt af koloner ( : ). Du må ikke bruge anførselstegn. Indsend for eksempel for 12 månedlige betalinger på 500 DKK hver:

month:12:50 EUR

XML-feeds

<g:subscription_cost>

<g:period>month</g:period>

<g:period_length>12</g:period_length>

<g:amount>50 EUR</g:amount>

</g:subscription_cost>

Hvis du vil se API-formatoplysninger, kan du gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre dig, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter og får annoncer med den højest mulige effektivitet.

Minimumskrav

Disse krav skal være opfyldt, for at der kan vises annoncer for dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Indsend attributten price [pris] med den samlede pris ved kassen (inklusive udbetaling og aktiveringsgebyr) for produktet.
  • Match den betalingsplan for kommunikation, du viser på din landingsside. Du må også gerne vise andre valgmuligheder for kommunikation på din landingsside, men den plan, du indsender, skal være nem at finde på landingssiden.
  • Du må ikke kræve, at brugerne har et loyalitetskort for at kunne vælge den serviceaftale, du indsender.
  • Brug ikke attributten subscription_cost [abonnementspris] til softwareabonnementer. Softwareabonnementer skal betales forud og indsendes med den årlige forudbetalte pris som attributten price [pris].

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Indsend præcise værdier for dine abonnementpriser i overensstemmelse med ISO 4217. Indsend for eksempel 10.01 DKK i stedet for 10.0012 DKK, ellers afrunder vi den indsendte værdi. Brug samme valuta for subscription_cost [abonnementspris], installment [rater] og price [pris].
  • Hvis produktet også betales i månedlige rater, skal du bruge det samme antal måneder til subscription_cost [abonnementspris] som til raterne. For at forenkle kundeoplevelsen anbefales det, at du bruger det samme antal måneder til både dine afbetalingsrater og dine abonnementsaftaler.

Eksempler

Eksempel på en mobiltelefon, der sælges alene

Følg den samme standard som andre produkttyper, når du indsender et tilbud på en mobiltelefon uden abonnement, der sælges til en fast pris. Lad attributterne installment [rater] og subscription_cost [abonnementspris] være tomme, og indsend den faste pris (større end 0) på mobilenheden i attributten price [pris].

Produktdata for Google Pixel 5" 32 GB Very Silver
Attribut Produktdata
id [id] _pixel_phone_silver_32gb
title [titel] Google Pixel 5" 32 GB Very Silver
link [link] https://store.google.com/product/pixel_phone?sku=_pixel_phone_silver_32gb
image_link [billedlink] https://store.google.com/product/pixel_phone/silver.png
availability [tilgængelighed]     In stock [på lager]
price [pris] 6490.00 DKK
installment [rater] (skal være tom, fordi der ikke er nogen ratebetalinger)
subscription_cost [abonnementspris] (skal være tom, fordi der ikke er noget abonnement)
google_product_category [Google_produktkategori] Electronics > Communications > Telephony > Mobile Phones [Elektronik > Kommunikation > Telefoni > Mobiltelefoner]
brand [brand] Google
gtin [GTIN] 00821793049157
mpn G-2PW4100-021-B
condition [stand] New [ny]
color [farve] Very Silver
shipping [forsendelse] 0.00 DKK

Eksempel på en mobiltelefon, der sælges med abonnement

Indsend en samlet værdi for udbetalingen (helt ned til 0) i attributten price [pris], og inkluder eventuelle aktiveringsgebyrer og/eller engangsudgifter. Angiv i titlen, at dit produkt kræver et abonnement af en vis varighed. Lad attributten installment [rater] stå tom.

Produktdata for Google Pixel 5" 32 GB Very Silver med et 12-måneders abonnement på 350 DKK pr. måned og en udbetaling på 6490 DKK
Attribut Produktdata
id [id] _pixel_phone_silver_32gb_12month_contract
title [titel] Google Pixel 5" 32 GB Very Silver (med abonnement)
link [link] https://store.google.com/product/pixel_phone?sku=_pixel_phone_silver_32gb_12month_contract_newsim&contract=yes
image_link [billedlink] https://store.google.com/product/pixel_phone/silver.png
availability [tilgængelighed] In stock [på lager]
price [pris] 6490.00 DKK
installment [rater] (skal være tom, fordi der ikke er nogen ratebetalinger)
subscription_cost [abonnementspris] måned: 12:350.00 DKK
google_product_category [Google_produktkategori] Electronics > Communications > Telephony > Mobile Phones [Elektronik > Kommunikation > Telefoni > Mobiltelefoner]
brand [brand] Google
gtin [GTIN] 00821793049157
mpn G-2PW4100-021-B
condition [stand] New [ny]
color [farve] Very Silver
shipping [forsendelse] 0.00 DKK

Eksempel på en mobiltelefon, der betales i rater, uden abonnement

Indsend en samlet værdi for udbetalingen (helt ned til 0) i attributten price [pris], og inkluder eventuelle aktiveringsgebyrer og/eller engangsudgifter. Angiv i titlen, at dit trådløse produkt sælges med en afdragsordning.

Produktdata for Google Pixel 5" 32 GB Very Silver med 12-måneders afdragsordning på 600 DKK pr. måned
Attribut Produktdata
id [id] _pixel_phone_silver_32gb_installments
title [titel] Google Pixel 5" 32 GB Very Silver (med ratebetallinger)
link [link] https://store.google.com/product/pixel_phone?sku=_pixel_phone_silver_32gb_12month_installments&contract=no
image_link [billedlink] https://store.google.com/product/pixel_phone/silver.png
availability [tilgængelighed]     In stock [på lager]
price [pris] 0.00 DKK
installment [rater] 12:600.00 DKK
subscription_cost [abonnementspris] (skal være tom, fordi der ikke er noget abonnement)
google_product_category [Google_produktkategori] Electronics > Communications > Telephony > Mobile Phones [Elektronik > Kommunikation > Telefoni > Mobiltelefoner]
brand [brand] Google
gtin [GTIN] 00821793049157
mpn G-2PW4100-021-B
condition [stand] New [ny]
color [farve] Very Silver
shipping [forsendelse] 0.00 DKK

Eksempel på en mobiltelefon, der betales i rater, med abonnement

Indsend en samlet værdi for udbetalingen (ned til 0) i attributten price [pris], og inkluder eventuelle aktiveringsgebyrer og/eller engangsdebiteringer. Indsend nul i attributten price [pris], hvis der ikke er nogen startomkostninger. Angiv i titlen, at dit trådløse produkt kræver et abonnement af en bestemt varighed og en afdragsordning.

Produktdata for Google Pixel 5" 32 GB Very Silver med 12 måneders abonnement, og som betales i 12 månedlige rater
Attribut Produktdata
id [id] _pixel_phone_silver_32gb_contract_and_installments
title [titel] Google Pixel 5" 32 GB Very Silver (med abonnement og SIM-kort, 12 månedlige betalinger)
link [link] https://store.google.com/product/pixel_phone?sku=_pixel_phone_silver_32gb_12month_contract_newsim&contract=yes
image_link [billedlink] https://store.google.com/product/pixel_phone/silver.png
availability [tilgængelighed]     In stock [på lager]
price [pris] 0.00 DKK
installment [rater] 12:600.00 DKK
subscription_cost [abonnementspris] måned:12:300.00 DKK
google_product_category [Google_produktkategori] Electronics > Communications > Telephony > Mobile Phones [Elektronik > Kommunikation > Telefoni > Mobiltelefoner]
brand [brand] Google
gtin [GTIN] 00821793049157
mpn G-2PW4100-021-B
condition [stand] New [ny]
color [farve] Very Silver
shipping [forsendelse] 0.00 DKK