installment [rater]: Definition

Brug attributten installment [rater] til at angive oplysninger om din månedlige afdragsordning for kunder, der køber dit produkt.

Hvornår de kan bruges

Brug denne attribut til at fortælle brugere, om dit produkt kan betales med en månedlig afdragsordning. I alle lande ud over Brasilien og Mexico vil attributten price [pris] blive behandlet som kontant betaling, og attributten installment [rater] vil tage højde for yderligere månedlige rater.

Gælder kun for Brasilien og Mexico: Et tilbud, hvor attributten price [pris] ikke er 0, i kombination med attributten installment [rater] vil blive behandlet som et tilbud, hvor produktet kan købes ved enten kontant betaling eller betaling i rater.

Attributten installment [rater] benytter to underordnede attributter:

• months [måneder] (obligatorisk)
    Heltal, det antal rater, køberen skal betale
  • amount [beløb] (obligatorisk)
    ISO 4217, det beløb, køberen skal betale om måneden

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Type Tal plus valuta
Gentaget felt Nej

Filformat Eksempel på post
Tekstfeeds

Formatér værdien ved at angive months [måneder] og amount [beløb] adskilt med et kolon (:). Du må ikke bruge anførselstegn. Hvis du f.eks. tilbyder 6 månedlige betalinger af 50 BRL, angiver du:

6:50.00 BRL

XML-feeds

<g:installment>

<g:months>6</g:months>

<g:amount>50.00 BRL</g:amount>

</g:installment>

Content API v2 (JSON)

"installment": {

"months": 6,

"amount": {

"value": "50",

"currency": "BRL"

}

}

Content API v2 (XML)

<installment>

<month>6</month>

<amount currency="BRL">50</amount>

</installment>

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre dig, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter og får annoncer med den højest mulige effektivitet.

Minimumskrav

Disse krav skal være opfyldt, for at der kan vises annoncer for dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Overhold kravene til attributten price[pris], når du indsender beløbet for installment [rather].
  • Indsend attributten price [pris] med den samlede pris for produktet.
  • Match den afdragsordning, du angiver på din landingsside. Du må gerne vise andre afdragsordninger på din landingsside, men den indsendte ordning skal være let at finde på landingssiden.
  • Kræv ikke, at brugerne har et loyalitetskort for at kunne vælge den afdragsordning, du indsender.
  • Brug ikke attributten installment [rater] for softwareabonnementer. Softwareabonnementer skal betales forud, og den årlige forudbetalingspris skal indsendes via attributten price [pris].

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Indsend præcise værdier for dine ratepriser i overensstemmelse med ISO 4217. Indsend f.eks. 1.01 MXN i stedet for 1.0012 MXN, da vi ellers afrunder den indsendte værdi.

Eksempler

Varianter

Hvis dit produkt findes i flere farver eller størrelser, varierer din pris måske for hver af disse varianter. Eksempel:

An example of ads without placeholder images

Produktdata for grøn Android-T-shirt
Attribut Produktdata
id [id] 9876-S-GRN
title [titel] Android-T-shirt – grøn – small
price [pris] 30.00 MXN
installment [rater] 3:10.00 MXN
color [farve] grøn
size [størrelse] S
id [id] 9876-S-GRN
item_group_id [varegruppe_id] 9876

Produktdata for blå Android-T-shirt
Attribut Produktdata
id [id] 9876-S-GRN
title [titel] Android-T-shirt – blå – small
price [pris] 30.00 MXN
installment [rater] 3:10.00 MXN
color [farve] blå
size [størrelse] S
item_group_id [varegruppe_id] 9876

Produktdata for gul Android-T-shirt
Attribut Produktdata
id [id] 9876-S-GRN
title [titel] Android-T-shirt – gul – small
price [pris] 30.00 MXN
installment [rater] 3:10.00 MXN
color [farve] gul
size [størrelse] S
item_group_id [varegruppe_id] 9876
Telefon eller tablet, der betales i rater (kun Frankrig, Irland, Storbritannien, Sydkorea og Tyskland)

Du kan indsende en pris helt ned til 0 for mobiltelefoner eller tablets, der sælges med abonnement. Få flere oplysninger om kravene.

An illustration with 3 different colors of one mobile phone

Produkt Google Nexus 6
title [titel] Google Nexus 6 – 32 GB – midnatsblå – med abonnement
price [pris] 1.080 BRL
installment [rater] 12:90.00 BRL
google_product_category [google_produktkategori] Electronics > Communications > Telephony > Mobile Phones [Elektronik > Kommunikation > Telefoni > Mobiltelefoner]

Produkt Google Nexus 9
title [titel] Google Nexus 9 – 32 GB – sort – med abonnement
price [pris] 1800.00 BRL
installment [rater] 24:75.00 BRL
google_product_category [google_produktkategori] Electronics > Computers > Tablet Computers [Elektronik > Computere > Tablets]

Telefon eller tablet, der betales i rater, i kombination med et abonnement (kun Frankrig, Irland, Storbritannien, Sydkorea og Tyskland)

Indsend en samlet værdi for udbetalingen (ned til 0) i attributten price [pris], og inkluder eventuelle aktiveringsgebyrer og/eller engangsdebiteringer. Indsend nul i attributten price [pris], hvis der ikke er nogen startomkostninger. Angiv i titlen, at dit trådløse produkt kræver et abonnement af en bestemt varighed og en afdragsordning. Få flere oplysninger om attributten price [pris]

An illustration with 3 different colors of one mobile phone
Produkt Google Nexus 6
title [titel] Google Nexus 6 – 32 GB – midnatsblå – med abonnement, og som betales i 12 rater
price [pris] 40 EUR
installment [rater] 12:18 EUR
subscription_cost [abonnementspris] måned:12:10.00 EUR
google_product_category [google_produktkategori] Electronics > Communications > Telephony > Mobile Phones [Elektronik > Kommunikation > Telefoni > Mobiltelefoner]

Produkt Google Nexus 9
title [titel] Google Nexus 9 – 32 GB – sort – med abonnement, og som betales i 24 rater
price [pris] 0 EUR
installment [rater] 24:10 EUR
subscription_cost [abonnementspris] måned:24:10.00 EUR
google_product_category [google_produktkategori] Electronics > Computers > Tablet Computers [Elektronik > Computere > Tablets]

Telefon eller tablet, der betales i rater (kun Brasilien og Mexico)

Indsend en samlet værdi for det betalte beløb ved købet i attributten price [pris], og inkluder eventuelle aktiveringsgebyrer og/eller engangsdebiteringer. Angiv i titlen, at dit trådløse produkt sælges med en afdragsordning. Få flere oplysninger om attributten price [pris]
An illustration with 3 different colors of one mobile phone
Produkt Google Nexus 6
title [titel] Google Nexus 6 – 32 GB – midnatsblå – 12 månedlige rater
price [pris] 1.080 BRL
installment [rater] 12:90.00 BRL
subscription_cost [abonnementspris] (skal være tom, fordi der ikke er noget abonnement)
google_product_category [google_produktkategori] Electronics > Communications > Telephony > Mobile Phones [Elektronik > Kommunikation > Telefoni > Mobiltelefoner]

Produkt Google Nexus 9
title [titel] Google Nexus 9 – 32 GB – sort – 24 månedlige rater
price [pris] 1800.00 BRL
installment [rater] 24:10 BRL
subscription_cost [abonnementspris] (skal være tom, fordi der ikke er noget abonnement)
google_product_category [google_produktkategori] Electronics > Computers > Tablet Computers [Elektronik > Computere > Tablets]

Telefon eller tablet, der betales i rater (kun USA)

Indsend en samlet værdi for det betalte beløb ved købet (ned til 0) i attributten price [pris], og inkluder eventuelle aktiveringsgebyrer og/eller engangsdebiteringer. Angiv i titlen, at dit trådløse produkt sælges med en afdragsordning.  Få flere oplysninger om attributten price [pris]

An illustration with 3 different colors of one mobile phone

Produkt Google Nexus 6
title [titel] Google Nexus 6 – 32 GB – midnatsblå – 12 månedlige rater
price [pris] 43 USD
installment [rater] 12:43 USD
subscription_cost [abonnementspris] (skal være tom, fordi der ikke er noget abonnement)
google_product_category [google_produktkategori] Electronics > Communications > Telephony > Mobile Phones [Elektronik > Kommunikation > Telefoni > Mobiltelefoner]

Produkt Google Nexus 9
title [titel] Google Nexus 9 – 32 GB – sort – 24 månedlige rater
price [pris] 75 USD
installment [rater] 24:75 USD
subscription_cost [abonnementspris] (skal være tom, fordi der ikke er noget abonnement)
google_product_category [google_produktkategori] Electronics > Computers > Tablet Computers [Elektronik > Computere > Tablets]