identifier_exists [id_findes]: Definition

Brug attributten identifier_exists [id_findes] til at angive, at der ikke findes unikke produkt-id'er for dit produkt. Unikke produkt-id'er omfatter gtin [gtin], mpn [producentens_varenummer] og brand [brand].

Hvornår de kan bruges

Obligatorisk, men kun for nye produkter, der ikke har et gtin [gtin] og et brand [brand] eller et mpn [producentens_varenummer] og et brand [brand]

Hvis dit produkt er new [ny] (hvilket du indsender via attributten condition [stand]), og det hverken har et gtin [gtin] og et brand [brand] eller et mpn [producentens_varenummer] og et brand [brand], skal du indsende identifier_exists [id_findes] med værdien no [nej].

Produkter, der ikke nødvendigvis har unikke produkt-id'er, omfatter:

• Specialfremstillede eller unikke varer, f.eks. specialfremstillede T-shirts, kunst og håndlavede varer
  • Produkter, der er produceret, før GTIN blev indført, f.eks. vintage-produkter; antikviteter; bøger, der er udgivet før 1970, og andre særlige varer.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Type

Boolesk

Understøttede værdier
(tekst- og XML-feeds)
yes [ja], true [sand], no [nej], false [falsk]

Understøttede værdier
(Content API-feeds)

true [sand], false [falsk]
Gentaget felt Nej

Filformat Eksempel på post
Tekst

no [nej]

XML-feeds <g:identifier_exists>nej</g:identifier_exists>

Hvis du vil se API-formatoplysninger, kan du gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre dig, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter og får annoncer med den højest mulige effektivitet.

• Der er ingen minimumskrav til denne attribut. Husk, at du stadig skal følge retningslinjerne for formatering – ellers kan de oplysninger, du indsender, ikke bruges.

Eksempler

Produkter uden GTIN, MPN (producentens varenummer) og brand

An illustration of a woman wearing a black dress

Produkt Skræddersyet sort kjole
title [titel] Skræddersyet sort kjole
price [pris] 320 DKK
color [farve] sort
size [størrelse] M
identifier_exists [id_findes] no [nej]
condition [stand] new [ny]
is_bundle [er_sæt] yes [ja]
gtin [gtin] (Lad feltet stå tomt, fordi kjolen er skræddersyet og ikke har et GTIN)
mpn [producentens_varenummer] (Lad feltet stå tomt, fordi kjolen er skræddersyet og ikke har et MPN (producentens varenummer))

An illustration of a scarf that

Produkt Uldtørklæde
title [titel] Håndstrikket, orange uldtørklæde med sorte polkaprikker
identifier_exists [id_findes] no [nej]
price [pris] 150 DKK
color [farve] orange/sort
condition [stand] new [ny]
gtin [gtin] (Lad feltet stå tomt, fordi tørklædet er skræddersyet og ikke har et GTIN)
mpn [producentens_varenummer] (Lad feltet stå tomt, fordi tørklædet er skræddersyet og ikke har et MPN (producentens varenummer))