identifier_exists [id_findes]: Definition

Brug attributten identifier_exists [id_findes] til at angive, at der ikke findes unikke produkt-id'er for dit produkt. Unikke produkt-id'er omfatter gtin [gtin], mpn [producentens_varenummer] og brand [brand].

Hvornår de kan bruges

Obligatorisk, men kun for nye produkter, der ikke har et gtin [gtin] og et brand [brand] eller et mpn [producentens_varenummer] og et brand [brand]

Hvis dit produkt er new [ny] (hvilket du indsender via attributten condition [stand]), og det hverken har et gtin [gtin] og et brand [brand] eller et mpn [producentens_varenummer] og et brand [brand], skal du indsende identifier_exists [id_findes] med værdien no [nej].

Produkter, der ikke nødvendigvis har unikke produkt-id'er, omfatter:

• Specialfremstillede eller unikke varer, f.eks. specialfremstillede T-shirts, kunst og håndlavede varer
  • Produkter, der er produceret, før GTIN blev indført, f.eks. vintage-produkter; antikviteter; bøger, der er udgivet før 1970, og andre særlige varer.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Type

Boolesk

Understøttede værdier
(tekst- og XML-feeds)
yes [ja], true [sand], no [nej], false [falsk]

Understøttede værdier
(Content API-feeds)

true [sand], false [falsk]
Gentaget felt Nej

Filformat Eksempel på post
Tekst

no [nej]

XML-feeds <g:identifier_exists>no</g:identifier_exists>
Content API v2 (JSON) "identifierExists": "false"
Content API v2 (XML) <identifier_exists>false</identifier_exists>

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre dig, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter og får annoncer med den højest mulige effektivitet.

• Der er ingen minimumskrav til denne attribut. Husk, at du stadig skal følge retningslinjerne for formatering – ellers kan de oplysninger, du indsender, ikke bruges.

Eksempler

Produkter uden GTIN, MPN (producentens varenummer) og brand

An illustration of a woman wearing a black dress

Produkt Skræddersyet sort kjole
title [titel] Skræddersyet sort kjole
price [pris] 320 DKK
color [farve] sort
size [størrelse] M
identifier_exists [id_findes] no [nej]
condition [stand] new [ny]
is_bundle [er_sæt] yes [ja]
gtin [gtin] (Lad feltet stå tomt, fordi kjolen er skræddersyet og ikke har et GTIN)
mpn [producentens_varenummer] (Lad feltet stå tomt, fordi kjolen er skræddersyet og ikke har et MPN (producentens varenummer))

An illustration of a scarf that

Produkt Uldtørklæde
title [titel] Håndstrikket, orange uldtørklæde med sorte polkaprikker
identifier_exists [id_findes] no [nej]
price [pris] 150 DKK
color [farve] orange/sort
condition [stand] new [ny]
gtin [gtin] (Lad feltet stå tomt, fordi tørklædet er skræddersyet og ikke har et GTIN)
mpn [producentens_varenummer] (Lad feltet stå tomt, fordi tørklædet er skræddersyet og ikke har et MPN (producentens varenummer))