pattern [mønster]: Definition

Brug attributten pattern [mønster] til at beskrive mønster eller grafisk tryk på dit produkt. En T-shirt kan f.eks. have et logo for et sportshold, så du indsender måske bears eller tigers. Disse oplysninger er med til at skabe præcise filtre, som brugerne kan bruge til at indsnævre søgeresultaterne. Hvis dit produkt har varianter, der varierer efter materiale, så skal du angive disse oplysninger via denne attribut.

An illustration of a woman wearing a polka dot dress

Hvornår de kan bruges

Obligatorisk for alle produkter, der varierer efter mønster

Valgfri for alle produkter, hvor mønstret er et vigtigt, adskillende element

Hvis mønsteret er et vigtigt element ved dit produkt, skal du indsende denne attribut. En kjole kan f.eks. fås i prikket, stribet og paisleymønster. Vi anbefaler især, at du indsender attributten pattern [mønster], hvis brugerne måske vil søge efter dit produkt efter mønster, eller hvis brugerne måske beslutter at købe dit produkt baseret på mønsteret.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Type Unicode-tegn (anbefalet: Kun ASCII)
Grænser 0-100 tegn
Gentaget felt Nej

Filformat Eksempel på post
Tekstfeeds

Stribet

XML-feeds <g:pattern>Stribet</g:pattern>

Hvis du vil se API-formatoplysninger, kan du gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre dig, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter og får annoncer med den højest mulige effektivitet.

Minimumskrav

Disse krav skal være opfyldt, for at der kan vises annoncer for dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Medtag mønster eller grafik på dit produkt. Medtag ikke værdier, der hører hjemme i andre attributter, som f.eks. farve, størrelse eller materiale.
  • Indsend pattern [mønster] for alle produkter, der varierer efter mønster. Brug denne attribut, når dit produkt er en variant, der kendetegnes ved dets mønster (f.eks. prikker og striber), og indsend også hver variant med samme værdi for attributten item_group_id [varegruppe_id]

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Brug en værdi, som brugerne vil kunne forstå. Den værdi, du indsender, kan blive vist for brugerne, så undgå forkortelser eller interne udtryk. Du skal f.eks. ikke indsende prk, hvis du mener prikker, eller strbt, hvis du henviser til en stribet skjorte.
  • Brug ikke værdier, der ikke nævner mønsteret. Denne attribut er valgfri, så hvis den ikke er relevant for dit produkt, så skal du ikke bruge den. Undgå f.eks. at indsende værdier som ikke relevant, ingen, flere eller andet.

Eksempler

Varianter

Hvis dit produkt findes i varianter med forskellige mønstre, skal du indsende mønsteret for hver variant.

Produkt Dametøj, skaterkjole – stribet
pattern [mønster] stribet
color [farve] sort/grå
size [størrelse] 38
item_group_id [varegruppe_id] 12345

Produkt Dametøj, skaterkjole – prikket
pattern [mønster] prikket
color [farve] sort/grå
size [størrelse] 38
item_group_id [varegruppe_id] 12345

Produkt Dametøj, skaterkjole – sildeben
pattern [mønster] sildeben
color [farve] grå
size [størrelse] 38
item_group_id [varegruppe_id] 12345

An illustration of a woman wearing a polka dot dress

Beklædningsprodukter
Produkt T-shirt med Bears-logo
title [titel] Herretøj, T-shirt med Bears – marineblå – XL
pattern [mønster] bears
size [størrelse] XL
gender [køn] mand
color [farve] marineblå

Produkt T-shirt med Tigers-logo
title [titel] Dametøj, T-shirt med Tigers – grå – large
pattern [mønster] tigers
size [størrelse] L
gender [køn] kvinde
color [farve] grå

Produkt Skaterkjole
pattern [mønster] prikker
color [farve] sort/hvid

An illustration of a woman wearing a polka dot dress

Badeværelsestilbehør

Materialet kan være en afgørende beslutningsfaktor, når brugere shopper efter badeforhæng, håndklæder eller andet badeværelsestilbehør.

Produkt Stribet badeforhæng
pattern [mønster] stribet
color [farve] grønt/hvidt

Produkt Blomstret badeforhæng
pattern [mønster] blomstret
color [farve] lilla/grønt/hvidt

Produkt Badeforhæng med det amerikanske flag
pattern [mønster] det amerikanske flag
color [farve] rødt/blåt/hvidt
Møbler

Mønsteret kan være en afgørende beslutningsfaktor, når brugere shopper efter møbler.

Produkt Moderne sofa fra midten af århundredet
pattern [mønster] sildeben
color [farve] grå

An illustration of a couch with product staging