shipping_length [pakkelængde], shipping_width [pakkebredde], shipping_height [pakkehøjde]: Definition

Angiv dimensionerne for din produktpakke vha. attributterne shipping_length [pakkelængde], shipping_width [pakkebredde] og shipping_height [pakkehøjde]. Disse tre attributter hjælper med at bestemme forsendelsesomkostningerne, hvis du bruger en fragtfirmaberegnet forsendelsesmetode i Merchant Center.

An illustration of a box showing shipping dimensions like height, length, and width

Hvornår de kan bruges

Valgfri for hvert produkt

Hvis du vil angive dimensioner for fragtfirmaernes beregnede forsendelsespriser, kan du gøre dette vha. attributterne shipping_length [pakkelængde], shipping_width [pakkebredde] og shipping_height [pakkehøjde]. Du kan oprette fragtfirmaberegnet forsendelse under forsendelsesindstillingerne på din Merchant Center-konto.

Forsendelsesomkostningerne beregnes på baggrund af dimensioner og vægt, så angivelse af din pakkes dimensioner sikrer, at Google beregner omkostningerne korrekt. Dimensioner og vægt er særligt vigtige for produkter med en usædvanlig form, såsom pool-nudler eller fiskestænger. Få flere oplysninger om fragtfirmaberegnet forsendelse.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Type Tal plus dimensionsenhed
Understøttede enheder cm, inch
Grænser 1-400 (cm), 1-150 (tommer)
Gentaget felt Nej

Formatering af shipping_length [pakkelængde]

Filformat Eksempel på post
Tekstfeeds 20 in
XML-feeds

<g:shipping_length>20 in</g:shipping_length>

Content API v2 (JSON)

"shippingLength": {

"value": "20",

"unit": "in"

}

Content API v2 (XML) <shipping_length unit="in">20</shipping_length>

Formatering af shipping_width [pakkebredde]

Filformat Eksempel på post
Tekstfeeds 40 in
XML-feeds

<g:shipping_width>40 in</g:shipping_width>

Content API v2 (JSON)

"shippingWidth": {

"value": "40",

"unit": "in"

}

Content API v2 (XML) <shipping_width unit="in">40</shipping_width>

Formatering af shipping_height [pakkehøjde]

Filformat Eksempel på post
Tekstfeeds 10 in
XML-feeds

<g:shipping_height>10 in</g:shipping_height>

Content API v2 (JSON)

"shippingHeight": {

"value": "10",

"unit": "in"

}

Content API v2 (XML) <shipping_height unit="in">10</shipping_height>

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre dig, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter og får annoncer med den højest mulige effektivitet.

Minimumskrav

Disse krav skal være opfyldt, for at der kan vises annoncer for dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Medtag alle attributter for mål, hvis du medtager nogle af dem. Hvis du ikke medtager alle attributterne, kan oplysningerne ikke bruges til at beregne forsendelsesomkostningerne.
  • Brug den samme måleenhed for hver attribut. Ellers kan oplysningerne ikke bruges til at beregne forsendelsesomkostningerne.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Brug attributter for mål sammen med attributten shipping_weight [forsendelsesvægt]. Fragtfirmaberegnede forsendelsespriser kan variere afhængigt af dit produkts vægt og mål. Så hvis du ikke angiver både mål og vægt, vil den beregnede forsendelsesomkostning muligvis ikke være korrekt.

Eksempler

Forsendelsesomkostninger baseret på mål og vægt

For at kunne se de nøjagtige forsendelsesomkostninger i dine annoncer skal du indsende alle attributter for mål og shipping_weight [forsendelsesvægt]. F.eks.:

Produkt Ortopædisk hundeseng
title [titel] XXL Ortopædisk hundeseng
shipping_length [pakkelængde] 54 in
shipping_width [pakkebredde] 64 in
shipping_height [pakkehøjde] 10 in
shipping_weight [forsendelsesvægt] 13 lbs

Produkt Kajak
title [titel] Havkajak på 10 ft
shipping_length [pakkelængde] 120 in
shipping_width [pakkebredde] 30 in
shipping_height [pakkehøjde] 15 in
shipping_weight [forsendelsesvægt] 45 lbs

Produkt Pool-nudler, skum, pakke med 6 stk.
title [titel] Pool-nudler – 4" – pakke med 6 stk.
shipping_length [pakkelængde] 48 in
shipping_width [pakkebredde] 4 in
shipping_height [pakkehøjde] 4 in
shipping_weight [forsendelsesvægt] 5 lbs

Produkt Fiskestang
title [titel] 1 stk. mellemkraftig fiskestang, 183 cm
shipping_length [pakkelængde] 74 in
shipping_width [pakkebredde] 6 in
shipping_height [pakkehøjde] 7 in
shipping_weight [forsendelsesvægt] 8 oz