adult [voksen]: Definition

Brug attributten adult [voksen] til at angive, at de enkelte produkter kun er for voksne, fordi de indeholder voksent indhold, såsom nøgenhed, seksuelt indhold eller er beregnet til at øge den seksuelle aktivitet.

Vi går op i, hvad vi viser for vores brugere, så hvis din forretningsmodel ikke henvender sig til voksne, men du sælger et enkelt produkt, der henvender sig til voksne, skal du mærke det produkt tydeligt. Så kan vi vise passende indhold, der overholder lovgivningen, til personer, som handler på nettet.

Hvornår de kan bruges

Påkrævet, hvis et produkt indeholder voksent indhold, såsom nøgenhed, seksuelt indhold eller er beregnet til at øge den seksuelle aktivitet

Hvis et enkelt produkt er defineret som henvendt til voksne i henhold til vores politik, skal dette produkt begrænses til voksne brugere vha. attributten adult [voksen]. Få flere oplysninger om vores politik vedrørende indhold for voksne

Hvis din forretningsmodel er at promovere nøgenhed eller seksuelt indhold, skal du i stedet mærke dit websted som henvendt til voksne på kontoniveau:

1. Log ind på Merchant Center.
  2. På navigationspanelet skal du klikke på Shopping-annoncer og derefter på Konfiguration i sidemenuen.
  3. Klik på sektionen Voksenindhold.
  4. Markér afkrydsningsfeltet Mit website indeholder produkter for voksne som defineret i Googles politik.
  5. Klik på Gem.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Type Boolesk

Understøttede værdier
(tekst- og XML-feeds)

yes [ja], true [sand], no [nej], false [falsk]

Understøttede værdier
(Content API-feeds)

true [sand], false [falsk]
Gentaget felt Nej

Filformat Eksempel på post
Tekstfeeds

ja

XML-feeds <g:adult>ja</g:adult>

Hvis du vil se API-formatoplysninger, kan du gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter.

Minimumskrav

Disse krav skal være opfyldt, for at der kan vises annoncer for dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Indsend enten yes [ja] eller no [nej]. Hvis en vare ikke er henvendt til voksne, behøver du ikke at indsende no [nej]. Vi antager, at dit produkt ikke er henvendt til voksne, hvis du ikke indsender attributten, og hvis dit websted ikke er markeret som henvendt til voksne på kontoniveau.
  • Annoncér ikke for produkter, der er henvendt til voksne, på landingssider for et produkt, der ikke er henvendt til voksne. Hvis du også annoncerer for produkter, der ikke er henvendt til voksne, skal du sørge for, at deres landingssider er helt fri for indhold, der henvender sig til voksne. Hvis det ikke er muligt, skal du markere hele dit websted eller de enkelte produkter som henvendt til voksne.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Brug ikke attributten adult [voksen] til at angive aldersgruppe. Hvis du f.eks. ønsker at angive, at du sælger sko i voksenstørrelse og ikke sko til børn, skal du bruge attributten age_group [aldersgruppe].

Yderligere retningslinjer

Gennemgå omhyggeligt hvert enkelt afsnit for at afgøre, om kravene gælder for dit land eller produkt. Hvis du ikke opfylder krav, der gælder for dig, afviser vi dit produkt og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

Sælgerdefinerede pakker
  • Hvis en af varerne i pakken er beregnet til voksne, skal du indsende attributten adult [voksen] for hele pakken.