image_link [billedlink]: Definition

Medtag webadressen for billedet af dit hovedprodukt med attributten image_link [billedlink]. Dette billede vises for potentielle kunder i annoncer for dit produkt.

An illustration showing how Shopping ads appear on many different devices

Hvornår de kan bruges

Obligatorisk for alle produkter

Hvis du har flere forskellige billeder af produktet, skal du indsende det primære billede vha. image_link [billedlink] og medtage alle andre billeder i attributten additional_image_link [link_til_ekstra_billede].

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Indtast Webadresse (inkl. http eller https), kun ASCII-tegn, i overensstemmelse med RFC 3986
Grænser 1-2.000 tegn
Understøttede filformater

GIF (.gif), JPEG (.jpg/.jpeg), PNG (.png), BMP (.bmp) og TIFF (.tif/.tiff)

Filtypenavnet for dette billede skal svare til dets format.

Gentaget felt Nej
Schema.org-ejendom (Hvad er det?) Product.image, type: URL

Filformat Eksempel på post
Tekstfeeds

XML-feeds <g:image_link>http://www.example.com/image1.jpg</g:image_link>
Content API v2 (JSON) "imageLink": "http://www.example.com/image1.jpg"
Content API v2 (XML) <image_link>http://www.example.com/image1.jpg</image_link>

Retningslinjer for webadresser

Følg disse retningslinjer for at sørge for, at dit billedes webadresse er formateret, så vi kan forstå den.

Minimumskrav

Nedenstående krav til dit billedes webadresse skal opfyldes, så annoncerne for dit produkt kan blive vist. Hvis du ikke opfylder disse krav, afviser vi dit produkt og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Brug en webadresse, der fører hen til et billede i et understøttet filformat.
  • Start med http eller https, og sørg for at overholde RFC 3986. F.eks.:  http://www.example.com/image1.jpg.
  • Udskift symboler eller mellemrum med webadressekodede enheder. Hvis din webadresse f.eks. indeholder et &, skal du udskifte det med %26. Hvis din webadresse indeholder et komma ( , ), skal du erstatte det med %2C .
  • Sørg for, at din webadresse kan gennemgås af Google. Du skal f.eks. sikre dig, at din robots.txt-fil er konfigureret korrekt. Få flere oplysninger om robots.txt-filer.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Brug en stabil webadresse. Den webadresse, som du medtager, bør ikke ændres, medmindre dit billede flyttes eller udskiftes. Du bør f.eks. ikke bruge webadresser med tidsstempler eller dele, der kan ændre sig, hver gang du indsender dine produktdata. Når du ændrer din webadresse, skal dit billede gennemgås og evalueres. Denne proces kan forårsage en unødig belastning af dine servere.
  • Giv os besked, hvis du har tilføjet eller opdateret et billede, så vi kan gennemgå billedet og få det vist i dine annoncer så hurtigt som muligt.
    • Tilføj et billede for et nyt produkt. Inden du indsender nye produkter, skal du afprøve nogle af dine billedlinks vha. værktøjet Googlebot-simulator, som er tilgængeligt via Google Search Console. Hvis du indsender en masse nye produkter, kan brugen af dette værktøj på et par links hjælpe dig med at opdage problemer, før du indsender produktdata. Når du har indsendt dine produktdata, bliver billedet gennemgået inden for tre dage. Få flere oplysninger om brug af Googlebot-simulator
    • Skift et billede for et eksisterende produkt. Hvis du har brug for at ændre et billede af et eksisterende produkt, skal du indsende en ny webadresse for det nye billede. Når du indsender en ny webadresse, bliver billedet gennemgået inden for tre dage. Husk, at hvis du ændrer billedet, men beholder den samme webadresse, kan det tage op til seks uger at registrere og derefter gennemgå det nye billede.

Retningslinjer for billeder

Følg disse retningslinjer for at sikre dig, at dit billede opfylder vores krav og er optimeret til den bedste annonceeffektivitet.

Minimumskrav

Disse krav skal være opfyldt, for at der kan vises annoncer for dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, bliver dit produkt ikke godkendt, og du vil blive underrettet om dette i sektionen Diagnostik på din Merchant Center-konto.

Green checkmark

Disse krav til billedstørrelse skal opfyldes:

• Billeder, der ikke er af beklædningsprodukter: Mindst 100 x 100 pixels
  • Billeder af beklædningsprodukter: Mindst 250 x 250 pixels
  • Ingen billeder større end 64 megapixels
  • Ingen billedfiler større end 16 MB

Resultatet vil være et billede af høj kvalitet, som viser dit produkt fra sin bedste side. Her er et eksempel, der viser, hvorfor vi ikke kan acceptere billeder, der ikke opfylder kravet:

An example ad with a fuzzy image

Green checkmark

Gengiv hele produktet så nøjagtigt som muligt med minimal eller ingen produktopstilling. Her er et eksempel, der viser, hvorfor vi ikke kan acceptere billeder, der ikke opfylder kravet:

An example ad with a cropped image

Green checkmark Sørg for, at dit billede viser alle produkter i pakken, hvis du har brugt attributten is_bundle [er_sæt] til at identificere en pakke.

På denne måde kan brugerne tydeligt se, hvad der følger med.

An illustration of a bundle that includes a camera body, lens, and bag

Red X Brug ikke en pladsholder eller et billede, der ikke viser dit produkt. Brug additional_image_link [link_til_ekstra_billede] til at indsende andre billeder, der kan være nyttige for brugerne, som f.eks. andre visninger af produktet eller billeder, der viser, hvad produktet kan.

Pladsholdere gør det ikke tydeligt for brugerne, hvad de køber. Her er et eksempel, der viser, hvorfor vi ikke kan acceptere billeder, der ikke opfylder kravet:

An example of an ad that contains a placeholder image

Red X Brug ikke et generisk billede, en grafik eller illustration, der ikke er det faktiske produktbillede. Du kan tilføje disse billedtyper vha. additional_image_link [link_til_ekstra_billede].
Green checkmark

Undtagelse: Et generisk billede, en grafik eller en illustration er tilladt for et produkt i disse kategorier:

• Hardware (632) [Hardware]
  • Vehicles & Parts (888) [Køretøjer og -dele]
  • Software > Computer Software (313) [Software > Computersoftware]

An illustration of a screw

For certain categories, you can include a generic image with measurements

Red X Brug ikke et logo eller ikon i stedet for et egentligt produktbillede.
Green checkmark

Undtagelse: Softwarelogoer eller -ikoner kan repræsentere dit softwareprodukt i denne kategori:

• Software > Computer Software (313) [Software > Computersoftware]

An example of a company logo, in this case the "Google" logo

Red X Brug ikke et ensfarvet billede, som kun består af én farvekvadrat.

An example of an ad with a pattern for an image

Green checkmark

Undtagelse: Et ensfarvet billede er tilladt for et produkt i disse kategorier:

• Vehicle Paint (3812) [Maling til køretøjer]
  • Craft Paint, Ink & Glaze (505378) [Maling, blæk og glasur til håndarbejde]
  • Painting Consumables (503740) [Forbrugsvarer til malerarbejde]

An example of an ad with a single color image

Red X

Brug ikke et billede, der indeholder promoverende elementer eller indhold, der dækker produktet. Eksempler på promoverende elementer kunne være:

• Opfordringer til handling, f.eks. køb
  • Servicerelaterede oplysninger, såsom udvidet garanti
  • Gratis forsendelse
  • Prisoplysninger
  • Salgsfremmende adjektiver, f.eks. bedst, billig
  • Stand eller kompatibilitet, f.eks. ny, todelt, fleksibel
  • Overlejret indhold, f.eks. vandmærker, brandnavne, logoer
  • Stregkoder
  • Brand-/producent-/forhandlernavn
  • Brand-/producent-/forhandlerlogo

Her er et eksempel, der viser, hvorfor vi ikke kan acceptere billeder, der ikke opfylder kravet:

An example of an ad with a promotional element

Red X

Brug ikke et billede med ramme. For at sikre, at dit billede kan fungere sammen med flere forskellige designelementer, skal du ikke medtage rammer omkring dit billede. Her er et eksempel, der viser, hvorfor vi ikke kan acceptere billeder, der ikke opfylder kravet:

Another example of an ad with a promotional element

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

Green checkmark Brug et billede, der tydeligt viser det hovedprodukt, der sælges. Eventuelle ekstra visninger af produktet kan indsendes vha. attributten additional_image_link [link_til_ekstra_billede].

An example showing how additional images can appear alongside the main image

Green checkmark

Indsend et unikt billede, der repræsenterer de karakteristiske detaljer for hver variant. Du sælger f.eks. en sofa i to varianter, den ene er grøn, og den anden er blå. Du indsender den første variant, grøn, med et billede af den grønne sofa. Du indsender den anden variant, blå, med et billede af den blå sofa. Den grønne sofa skal ikke bruge et billede af den blå sofa og omvendt.

An illustration of a couch with product staging

• Vis den korrekte variant. Match det produkt, du sælger, og sørg for, at dit billede matcher attributterne color [farve], pattern [mønster] og material [materiale]. Her er et eksempel, der viser, hvorfor vi anbefaler, at du viser den korrekte variant.

An example of an image in the product data that doesn

• For varianter, der er baseret på farve, skal du kun vise én variant. Brug ikke et billede, der viser flere varianter.
  • Vis det rigtige billede. Brug ikke et billede, som viser et produkt, der ikke er specialfremstillet, hvis du vil annoncere et specialfremstillet produkt og omvendt.
    Få flere oplysninger om krav til specialfremstillede produkter

Green checkmark

Sørg for, at din annonce bliver mere effektiv ved at bruge billeder af højeste kvalitet. Indsend det største billede i den højeste opløsning, du har af produktet i fuld størrelse. Billedfilen må være op til 64 megapixels og 16 MB. Vi anbefaler billeder på mindst 800 x 800 pixels.

Her er et eksempel, der viser, hvorfor vi anbefaler dette:

An example ad with a low resolution image

Green checkmark

Indram dit produkt i billedområdet, så det ikke fylder mindre end 75 %, men ikke mere end 90 % af det fulde billede.

Her er et eksempel, der viser, hvorfor vi anbefaler dette:

An example of an ad with an image that

Green checkmark

Brug en ensfarvet hvid eller gennemsigtig baggrund. Disse baggrundsfarver sikrer, at dit billede kan fungere sammen med flere forskellige designelementer.

Her er et eksempel, der viser, hvorfor vi anbefaler dette:

An example showing how different backgrounds can be distracting

An example showing how different backgrounds can be distracting

Green checkmark Vis en enkelt produktenhed. Hvis du bruger attributten multipack [multipack], bør det primære billede være af en enkelt enhed. Du kan medtage flere billeder vha. attributten additional_image_link [link_til_ekstra_billede].

An illustration showing a 1-pack for pens

Green checkmark Husk, at vi muligvis beskærer dit billede automatisk, da vi eksperimenterer med de bedste visningsmuligheder for Shopping-annonceformatet. Formålet med beskæringen er at fokusere billedet mere på produktet.
Red X

Medtag ikke et produkt, der ikke sælges sammen med hovedproduktet. Hvis du f.eks. sælger et par sko, skal du ikke medtage andre accessoires, som f.eks. et par briller, en håndtaske eller en kjole på billedet, medmindre produkterne sælges sammen.

Her er et eksempel, der viser, hvorfor vi anbefaler dette:

An example ad with too many things in the product image

Red X

Indsend hverken opskalerede billeder eller miniaturer.

Her er et eksempel, der viser, hvorfor vi anbefaler dette:

An example ad with a low resolution image

Eksempler

Varianter

For produkter med varianter skal du indsende det rigtige billede for hver variant, så dine brugere er sikre på, hvad de klikker på.

An example ad showing a shoe with different color variants

Produkt Google-sko
image_link [billedlink] http://www.example.com/image1.jpg
title [titel] Originale Google-sko, til mænd, størrelse 38-39, blå og orange
color [farve] blå/orange/lilla
size [størrelse] 8
size_system [størrelsessystem] USA
id [id] 8989-blu_or-M-8-US
item_group_id [varegruppe_id] 8989

Produkt Google-sko
image_link [billedlink] http://www.example.com/image2.jpg
title [titel] Originale Google-sko, til mænd, størrelse 38-39, grønne og brune
color [farve] grøn/brun
size [størrelse] 8
size_system [størrelsessystem] USA
id [id] 8989-grn_brn-M-8-US
item_group_id [varegruppe_id] 8989

Produkt Google-sko
image_link [billedlink] http://www.example.com/image3.jpg
title [titel] Originale Google-sko, til mænd, størrelse 38-39, sorte og hvide
color [farve] sort/hvid
size [størrelse] 8
size_system [størrelsessystem] USA
id [id] 8989-blk_wht-M-8-US
item_group_id [varegruppe_id] 8989

Varianter, der ser ens ud

Hvis dit produkt varierer efter størrelse, men alle størrelser grundlæggende ser ens ud, kan du bruge det samme billede for hver variant. Du skal stadig sende brugerne videre til den specifikke landingsside for hver variant ved hjælp af attributten link [link].

An illustration of a shoe

Produkt Google-sko
image_link [billedlink] http://www.example.com/image1.jpg
title [titel] Originale Google-sko, til mænd, størrelse 38-39, blå og orange
color [farve] blå/orange/lilla
size [størrelse] 8
size_system [størrelsessystem] USA
id [id] 8989-blu_or-M-8-US
item_group_id [varegruppe_id] 8989

Produkt Google-sko
image_link [billedlink] http://www.example.com/image1.jpg
title [titel] Originale Google-sko, til mænd, størrelse 39-40, blå og orange
color [farve] blå/orange/lilla
size [størrelse] 9
size_system [størrelsessystem] USA
id [id] 8989-blu_or-M-9-US
item_group_id [varegruppe_id] 8989

Produkt Google-sko
image_link [billedlink] http://www.example.com/image1.jpg
title [titel] Originale Google-sko, til mænd, størrelse 40-41, blå og orange
color [farve] blå/orange/lilla
size [størrelse] 10
size_system [størrelsessystem] USA
id [id] 8989-blu_or-M-10-US
item_group_id [varegruppe_id] 8989
Softwareabonnement

For softwareabonnementer kan du enten indsende et generisk billede af kassen med software, som du f.eks. ville indsende for en fysisk version af softwaren i en kasse, eller du kan indsende et logo.

An example of a company logo, in this case the "Google" logo

Produkt Google Security Software Basic Edition (1-års abonnement)
title [titel] Google Security Software Basic Edition (1-års abonnement)
price [pris] 299.00 DKK
google_product_category [Google_produktkategori] Software > Computer Software > Antivirus & Security Software [Software > Computersoftware > Antivirus- og sikkerhedssoftware]
brand [brand] Google
mpn [producentens_varenummer] 123GOOGLE432
gtin [gtin] 1234567890123
id [id] G-ABC123
shipping [forsendelse] 0.00 DKK
image_link [billedlink] http://www.example.com/software-logo.jpg