is_bundle [er_sæt]: Definition

Brug attributten is_bundle [er_sæt] til at angive, at du har oprettet en pakke: Et hovedprodukt, som du har samlet i en gruppe med andre, forskellige produkter, der sælges sammen som én pakke til en enkelt pris.

Denne attribut lader os vise din annonce i de rigtige situationer ved at skelne din vare fra producentens egne pakker, multipacks og andre produkter uden tilbehør.

An illustration of a bundle that includes a camera body, lens, and bag

Hvornår de kan bruges

Påkrævet, hvis du har oprettet en pakke, der indeholder et hovedprodukt, og du målretter mod et af følgende lande:

• Australien
  • Brasilien
  • Tjekkiet
  • Frankrig
  • Tyskland
  • Italien
  • Japan
  • Holland
  • Spanien
  • Schweiz
  • Storbritannien
  • USA

Den primære vare i pakken er den vare, der fremhæves over de andre varer i pakken. De øvrige varer skal være tilbehør eller ekstraudstyr, der komplementerer den primære vare. Eksempler:

• Hvis en dukke sælges sammen med et sæt dukketøj, der ikke er en del af pakken med dukken, er dukken den primære vare, og dukketøjet er tilbehør.
  • Hvis en spillekonsol sælges sammen med tre spil, er spillekonsollen den primære vare.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Type Boolesk
Understøttede værdier
(tekst- og XML-feeds)

yes [ja], true [sand], no [nej], false [falsk]

Understøttede værdier
(Content API-feeds)
true [sand], false [falsk]
Gentaget felt Nej

Filformat Eksempel på post
Tekstfeeds

ja

XML-feeds <g:is_bundle>ja</g:is_bundle>

Hvis du vil se API-formatoplysninger, kan du gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre dig, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter og får annoncer med den højest mulige effektivitet.

Minimumskrav

Disse krav skal være opfyldt, for at der kan vises annoncer for dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Indsend yes [ja], hvis dit produkt er en brugerdefineret pakke bestående af forskellige produkter, du har oprettet, og pakken indeholder et hovedprodukt. F.eks. et kamera kombineret med en linse og taske. Hvis du ikke indsender attributten, er standarden no [nej].
  • Indsend ikke attributten is_bundle [er_sæt] for en producentdefineret pakke.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Beskriv hele pakken. Du kan f.eks. indsende indhold for image_link [billedlink], title [titel] og description [beskrivelse], der tager hele pakken i betragtning.
  • Indsend den korrekte condition [stand]. Hvis en vare i pakken f.eks. er used [brugt], skal standen angives som used [brugt].

Specialfremstillede produkter

Brug attributten is_bundle [er_sæt] til at informere os om, at produktet er tilpasset, f.eks. i form af indgravering eller anden personlig tilpasning.

Eksempler

Sælgerdefineret pakke

Produkt Chromebook pakket med laptop-etui og ekstra batteri
title [titel] 11,6" Chromebook – 16 GB SSD + laptop-etui og 3990mAh batteri
is_bundle [er_sæt] yes [ja]

Produkt Digitalt Google-spejlreflekskamera på 25,3 MP med tilbehør
title [titel] Google 25,3 MP digitalt SLR-kamerahus + tilbehørspakke
price [pris] 4325.00 DKK
brand [brand] google
is_bundle [er_sæt] yes [ja]

Produkt Sæt med hue og halstørklæde
title [titel] Sæt med hue og halstørklæde med Google-logo
is_bundle [er_sæt] nej (eller indsend slet ikke denne attribut)

Legetøj

Du kan også gruppere legetøj med tilbehør, såsom en dukke med tøj.

Produkt Android-dukke med paillet-outfit
title [titel] 18" Android-dukke + matchende pailletbluse og -bukser
is_bundle [er_sæt] ja