availability [tilgængelighed]: Definition

Brug attributten availability [tilgængelighed] til at fortælle brugerne og os, om du har et produkt på lager.

Hvornår de kan bruges

Obligatorisk for alle produkter

Du kan vælge mellem disse understøttede værdier:
  • in stock [på lager]
    Du accepterer ordrer på dette produkt, og du kan levere det. Du er sikker på, at varen sendes inden for overskuelig tid, da den er tilgængelig til salg. Du kan levere produktet til alle de steder, som du understøtter i dine produktdata og kontoforsendelsesindstillinger.
  • out of stock [ikke på lager]
    Du accepterer i øjeblikket ikke ordrer på dette produkt, eller produktet kan ikke købes. Produktet kan være på lager på din landingsside, men det vil ikke blive vist i annoncer, så længe det har denne status.
  • preorder [forudbestil]
    Du modtager ordrer på dette produkt, men det er ikke i handel endnu. Du kan bruge attributten availability_date [tilgængelighedsdato] til at vise, hvornår produktet forventes klar til levering.

Bemærk! Værdien preorder [forudbestil] skal kun bruges til nye varer og bør ikke anvendes til eksisterende varer, der ikke er på lager, men vil være det på et senere tidspunkt.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Understøttede værdier
  • in stock [på lager]
  • out of stock [ikke på lager]
  • preorder [forudbestil]
Gentaget felt Nej
Schema.org-værdi
(Hvad er det?)

Offer.availability, type: ItemAvailability

Sådan tilknyttes Merchant Center-værdier:

• in stock [på lager]: InStock, LimitedAvailability, OnlineOnly
  • out of stock [ikke på lager]: Discontinued, InStoreOnly, OutOfStock, SoldOut
  • preorder [forudbestil]: PreOrder, PreSale

Filformat Eksempel på værdi
Tekstfeeds

in stock [på lager]

XML-feeds <g:availability>in stock</g:availability>
Content API v2 (JSON) "availability": "in stock"
Content API v2 (XML) <availability>in stock</availability>

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre dig, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter og får annoncer med den højest mulige effektivitet.

Minimumskrav

Disse krav skal være opfyldt, for at der kan vises annoncer for dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Angiv produktets tilgængelighed på din landingsside. Få flere oplysninger om krav til landingssider for Shopping-annoncer.
  • Sørg for, at availability [tilgængelighed] stemmer overens med dine kontoforsendelsesindstillinger. Få flere oplysninger om forsendelsesindstillinger.
    • Send produktet til alle de steder, som du understøtter i dine produktdata og dine kontoforsendelsesindstillinger. På den måde stemmer den tilgængelighed, som brugerne ser, overens med det, du indsender.
    • Sørg for, at der er overensstemmelse i tilgængeligheden på din landingsside og i dine produktdata. Når brugerne kommer til din landingsside, forventer de at se den samme tilgængelighed, der er angivet i dine produktdata. En almindelig uoverensstemmelse i tilgængeligheden er, at dine forsendelsesindstillinger ikke afspejler dine leveringssteder korrekt. For eksempel skal du sørge for, at du fysisk kan levere et produkt til staten Californien ved at angive forsendelsesomkostninger for en levering til Californien. Få flere oplysninger om forsendelsesindstillinger
    • Sørg for, at produktet kan sendes, ikke blot afhentes i butik. Afhentning i butik understøttes ikke i øjeblikket.
  • Angiv de mest opdaterede data. Dine varers tilgængelighed og priser kan ændre sig ganske ofte. Få flere oplysninger om optimale løsninger for opretholdelse af produktdata i en høj kvalitet.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Angiv availability [tilgængelighed] som out of stock [ikke på lager], når dit produkt er midlertidigt utilgængeligt i målgruppelandet. Hvis vi oplever, at et produkt er "ikke på lager" på din landingsside, men in stock [på lager] i dine produktdata, afviser vi produktet. Årsagen til afvisningen er at undgå, at du betaler for klik til dit produkt, når du ikke kan sælge det. I stedet for at ende med at blive afvist eller at forvirre potentielle kunder kan du kontakte os, når du ikke har flere produkter på lager, så vi kan stoppe visning af annoncer, indtil du kan sælge produktet igen.
  • Angiv availability [tilgængelighed] som out of stock [ikke på lager], når du planlægger et driftsstop for vedligeholdelse af websitet eller er på ferie. Visning af annoncer for dine produkter stoppes, indtil dit website er klar til at modtage trafik igen, og du opdaterer dine produkter til in stock [på lager]. Ved at følge denne optimale løsning undgår du unødvendige afvisninger på din konto, og dine annoncer vises hurtigere igen, end hvis de havde været afvist. Få flere oplysninger om optimale løsninger ved vedligeholdelse af landingssider eller et udfald på et website.
  • Brug ikke tilgængelighedsstatussen out of stock [ikke på lager] for produkter, som du ikke længere sælger. Fjern eventuelle udgåede produkter fra dine produktdata.
  • Overvej at bruge automatisk opdatering af varer for at hjælpe med at undgå uoverensstemmelser i tilgængelighed. Automatisk opdatering af varer er en funktion, der bruger din landingssidestatus til automatisk at opdatere dine produktdata, så afvisninger undgås. Få flere oplysninger om, hvordan du indstiller automatisk opdatering af varer.

Eksempler

Produktet er klar til salg

An illustration of an android plush

Produkt Android-bamse
availability [tilgængelighed] in stock [på lager]
Varelageret er løbet tør

An illustration of an android plush

Produkt Android-bamse
availability [tilgængelighed] out of stock [ikke på lager]
Undgå midlertidigt, at et produkt vises i annoncer

Hvis du angiver et produkt som out of stock [ikke på lager] i dine produktdata, bliver det ikke vist i annoncer. Hvis du ønsker det, kan produktet stadig vises som "på lager" på din landingsside. Du kan bruge denne metode til midlertidigt at stoppe annoncering af et produkt.

An illustration of an android plush

Produkt Android-bamse
Tilgængelighed på landingsside på lager
availability [tilgængelighed] out of stock [ikke på lager]
Vist i annoncer? Nej

Produkt Android-bamse
Tilgængelighed på landingsside på lager
availability [tilgængelighed] in stock [på lager]
Vist i annoncer? Ja

Produkt Android-bamse
Tilgængelighed på landingsside ikke på lager
availability [tilgængelighed] out of stock [ikke på lager]
Vist i annoncer? Nej
Planlagt udfald på website

Selvom du stadig har varer på lager og kunne sælge dit produkt, planlægger du et driftsstop for vedligeholdelse af websitet i et par timer. Få flere oplysninger om optimale løsninger ved vedligeholdelse af landingssider eller et udfald på et website.

Vedligeholdelsesstatus Ikke startet
Produkt Android-bamse
availability [tilgængelighed] in stock [på lager]

Vedligeholdelsesstatus Behandler
Produkt Android-bamse
availability [tilgængelighed] out of stock [ikke på lager]

Vedligeholdelsesstatus Fuldført
Produkt Android-bamse
availability [tilgængelighed] in stock [på lager]
Varianter

Hvis dit produkt leveres i flere farver eller størrelser, kan tilgængeligheden variere for hver af disse varianter. F.eks.:

An example of ads without placeholder images

Produkt Google-T-shirt
title [titel] Google-T-shirt – Grøn – Small
price [pris] 72.50 DKK
availability [tilgængelighed] in stock [på lager]
color [farve] grøn
size [størrelse] s
id [id] 9876-S-GRØN
item_group_id [varegruppe_id] 9876

Produkt Google-T-shirt
title [titel] Google-T-shirt – Blå – Small
price [pris] 72.50 DKK
availability [tilgængelighed] in stock [på lager]
color [farve] blå
size [størrelse] s
id [id] 9876-S-BLÅ
item_group_id [varegruppe_id] 9876

Produkt Google-T-shirt
title [titel] Google-T-shirt – Gul – Small
price [pris] 72.50 DKK
availability [tilgængelighed] out of stock [ikke på lager]
color [farve] gul
size [størrelse] s
id [id] 9876-S-GUL
item_group_id [varegruppe_id] 9876