I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

'tilpasset_etiket_0' [custom_label_0] til og med 'tilpasset_etiket_4' [custom_label_4]

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Med de tilpassede etiketter, tilpasset etiket 0 [custom_label_0] til og med tilpasset etiket 4 [custom_label_4], kan du oprette specifikke filtre, som du kan bruge i dine Shopping-kampagner og kampagner af typen "Maksimal effektivitet". Du kan bruge disse filtre i forbindelse med rapportering og budgivning for grupper af produkter. De oplysninger, du angiver i denne attribut, vises ikke til kunderne.

Du kan f.eks. angive, at en gruppe af produkter er sæsonbestemte, på udsalg eller har et bestemt salgsniveau.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Hvornår den kan bruges

Optional Valgfrit for hvert produkt

Hvis du annoncerer for dine produkter ved hjælp af kampagner af typen "Maksimal effektivitet" eller Shopping-kampagner i Google Ads, kan du bruge tilpassede etiketter til at gruppere produkter med henblik på rapportering og budgivning.

Attributterne for de tilpassede etiketter har numrene 0-4:

• 'tilpasset etiket 0' [custom_label_0]
  • Tilpasset etiket 1 [custom_label_1]
  • Tilpasset etiket 2 [custom_label_2]
  • Tilpasset etiket 3 [custom_label_3]
  • Tilpasset etiket 4 [custom_label_4]

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender. Få flere oplysninger om, hvornår og hvordan du indsender dine produktdata på engelsk

Type Streng (Unicode-tegn. Anbefalet: Kun ASCII), ingen skelnen mellem store og små bogstaver
Grænser

1-100 tegn, op til 1.000 unikke værdier på hele kontoen for hver af attributterne for tilpassede etiketter (op til 5.000 etiketter i alt)

Gentaget felt Nej, men du kan oprette op til fem tilpassede etiketter med numre fra tilpasset etiket 0 [custom_label_0] til og med tilpasset etiket 4 [custom_label_4]

Filformat Eksempel på værdi
Tekst (TSV)

Sommer

XML (feeds) <g:custom_label_0>sommer</g:custom_label_0>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til ressourcen Content API for Shopping.

Bemærk! For at sikre, at denne attribut til produktdata læses korrekt af vores system, skal du huske at indsende filen med dit datafeed i et format, som vi understøtter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om det på din Merchant Center-konto.

• Indsend kun én værdi for hver tilpasset etiketattribut.
  • Opret op til 1.000 unikke etiketter for hver af attributterne for tilpassede etiketter på hele din konto (op til 5.000 etiketter i alt, 1.000 etiketter pr. attribut). Hvis du indsender produkter med en tilpasset etiket, efter at du har overskredet grænsen, bliver disse yderligere etiketter ikke brugt til hverken rapportering og budgivning. De produkter, der bliver indsendt med yderligere etiketter, efter grænsen allerede er overskredet, bliver inddelt i produktgrupper uden at tage de yderligere etiketter i betragtning. For at løse problemet skal du reducere antallet af unikke etiketter og derefter indsende dine produktdata igen.
  • Brug kun tilpassede etiketattributter til kampagner af typen "Maksimal effektivitet" eller Shopping-kampagner. Ved displayannoncer i dynamiske remarketingkampagner skal du bruge attributterne etiket til produktgruppering i displayannoncer [ads_labels] og produktgruppering i displayannoncer [ads_grouping].

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Opret op til 5 tilpassede etiketter for hvert produkt: tilpasset etiket 0 custom_label_0 til og med tilpasset etiket 4 [custom_label_4]
  • Vælg din egen definition for hver af de fem tilpassede etiketter. På baggrund af din definition kan du føje værdierne til hvert enkelt produkt på din Merchant Center-konto.
  • Brug feedregler til automatisk at tildele tilpassede etiketter ud fra værdier, du allerede har indsendt i dine produktdata. Hvis du f.eks. gerne vil have, at en tilpasset etiket skal repræsentere forskellige prisintervaller, kan du oprette en regel, der automatisk føjer en bestemt værdi til custom_label_0 [tilpasset_etiket_0] baseret på prisintervallet. Du kan f.eks. bruge følgende etiketter: 0-5, 5-10, 10-20, 20+.

Eksempler

Definitioner for tilpassede etiketter

Opret dine egne definitioner for tilpassede etiketter, og medtag kun én type etiket pr. attribut. Denne definition er ikke noget, som du angiver i Google Ads eller Merchant Center, men den er med til at give dig en bedre forståelse af, hvilke værdier du bør medtage.

Attribut 'tilpasset etiket 0' [custom_label_0]
Din definition Sæson
Eksempelværdier Vinter, forår, sommer, efterår

Attribut 'tilpasset etiket 1' [custom_label_1]
Din definition Salgsniveau
Eksempelværdier Stort salg, begrænset salg

Attribut 'tilpasset etiket 2' [custom_label_2]
Din definition Prisintervaller
Eksempelværdier 0-5, 5-10, 10-20, 20+

Attribut 'tilpasset etiket 3' [custom_label_3]
Din definition Avance
Eksempelværdier Lav avance, høj avance

Attribut 'tilpasset etiket 4' [custom_label_4]
Din definition Udgivelsesår
Eksempelværdier 1998, 2000, 2010, 2016
Eksempelværdier

For hvert produkt, som du indsender, kan du kun medtage én etiket (f.eks. "sommer") pr. attribut (f.eks. tilpasset etiket 0 [custom_label_0]). Men hvis du vil medtage flere etiketter, kan du tilføje de andre attributter for tilpassede etiketter.

Husk på, at alle disse attributter er valgfri. Du bør derfor kun medtage en tilpasset etiket, hvis den er nyttig for dig.

Produktdata for Google Malibu-solbriller

Attribut

Værdi

'tilpasset etiket 0' [custom_label_0]

Sommer

'tilpasset etiket 2' [custom_label_2]

'tilpasset etiket 4' [custom_label_4]