excluded_destination [udelukket_destination]: Definition

Brug attributten excluded_destination [udelukket_destination] til at styre typen af annoncer, som dine produkter deltager i. Du kan f.eks. bruge denne attribut, hvis du vil have et produkt vist i en displayannoncekampagne til dynamisk remarketing, men ikke i en Shopping-annoncekampagne.

Hvornår de kan bruges

Valgfri for hvert produkt

Hvis du vil undgå, at dit produkt deltager i visse typer annoncer, skal du bruge attributten udelukket_destination.

Understøttede værdier:

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Understøttede værdier

Shopping-annoncer, Shopping Actionsdisplayannoncer, Googles brugerflader

Gentaget felt Ja

Filformat Eksempel på værdi
Tekstfeeds

Display Ads

XML-feeds <g:excluded_destination>Displayannoncer</g:excluded_destination>
Content API v2 (JSON) "destinations": [
  {
   "destinationName": "Display Ads",
   "intention": "excluded"
  }
]
Content API v2 (XML) <destination intention="excluded">Display Ads</destination>

Retningslinjer

Der er ingen minimumskrav eller optimale løsninger for denne attribut. Husk, at du stadig skal følge retningslinjerne for formatering – ellers kan de oplysninger, du indsender, ikke bruges.