I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Inkluderede destinationer [included_destination]

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.
Brug attributten inkluderede destinationer [included_destination] (sammen med attributten udelukket destination [excluded destination]) til at bestemme, hvor dine produkter kan blive vist.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Hvornår de kan bruges

Optional Valgfrit for hvert produkt

Hvis du vil tilføje bestemte områder, hvor dit produkt vil blive vist (ud over det, du angav i dine feedindstillinger), skal du bruge attributten inkluderede destinationer [included_destination].

Her kan du se de understøttede værdier for denne attribut:

• Shopping-annoncer [Shopping_ads]: Tillad, at dine produkter vises i Shopping-annoncer. Få mere at vide om Shopping-annoncer
  • Displayannoncer [Display_ads]: Tillad, at dine produkter vises i dynamiske remarketingannoncer.
  • Annoncer for lokalt butikslager [Local_inventory_ads]: Tillad, at dine produkter vises i annoncer til kunder i nærheden af din butik.
  • Gratis fortegnelser [Free_listings]: Tillad, at dine produkter vises i gratis fortegnelser på Google.
  • Gratis lokale fortegnelser [Free_local_listings]: Tillad, at dine lokale produkter vises i gratis lokale produktfortegnelser på Google.
  • Cloud-detailhandel [cloud_retail]: Forhindrer dine produktoplysninger i at blive sendt til dit Cloud-detailprojekt, hvis du har et aktivt link.
  • Lokal Cloud-detailhandel [local_cloud_retail]: Forhindrer, at dine produktoplysninger overføres til dit Cloud-detailprojekt, hvis du har et aktivt link.
    • Destinationerne for Cloud-detailhandel [cloud_retail] og lokal Cloud-detailhandel [local_cloud_retail] er også tilgængelige via Cloud Retail API. Disse understøttede værdier er endnu ikke tilgængelige til Merchant Center Next eller Content API.
Bemærk! Nogle af navnene på produktdestinationer er blevet opdateret. Du har muligvis tidligere indsendt følgende værdier som destinationer for dine produkter: Shopping Actions, Surfaces across Google, Local surfaces across Google. Disse værdier vil stadig blive accepteret, men vi anbefaler, at du opdaterer dine produkter, så de indeholder de nye værdier for disse destinationer: Free_listings, Free_local_listings.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender.

Få flere oplysninger om, hvornår og hvordan du indsender dine produktdata på engelsk

Understøttede værdier Shopping_ads, Display_ads, Local_inventory_ads, Free_listings, Free_local_listings, Cloud_retail, Local_cloud_retail
Gentaget felt Ja
Filformat Eksempel på værdi
Tekstfeeds Display_ads
XML-feeds <g:included_destination>Display_ads</g:included_destination>

Gentagne felter

Hvis du vil medtage flere destinationer, skal du indsende attributten én gang for hver enkelt destination. Eksempel:

Med almindelig tekst

Produktdata for en ortopædisk hundeseng
Attribut Værdi
'titel' [title] XXL Ortopædisk hundeseng
'inkluderet destination' [included_destination] Display_ads
'inkluderet destination' [included_destination] Shopping_ads

Du kan også adskille hver destination med et komma ( , ):

Attribut Værdi
Inkluderet destination [included_destination] Display_ads,Shopping_ads

I XML

<g:included_destination>Display_ads</g:included_destination>
<g:included_destination>Shopping_ads</g:included_destination>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til ressourcen Content API for Shopping.

Bemærk! For at sikre, at denne attribut til produktdata læses korrekt af vores system, skal du huske at indsende filen med dit datafeed i et format, som vi understøtter.

Bedste praksis

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Hvis du angiver modstridende oplysninger for attributterne udelukket destination [excluded_destination] og inkluderede destinationer [included_destination], vil værdien for den udelukkede destination altid have forrang over værdien for den inkluderede destination.