included_destination [inkluderet_destination]: Definition

Brug attributten included_destination [inkluderet_destination] til at kontrollere, hvilken type annoncer dine produkter deltager i. Du kan f.eks. bruge denne attribut, hvis du vil have et bestemt produktbrand vist i en kampagne med displayannoncer til dynamisk remarketing, men ikke i en Shopping-annoncekampagne.

Hvornår de kan bruges

Valgfri for hvert produkt

Hvis du kun vil have dit produkt vist i bestemte typer annoncer, skal du bruge attributten included_destination [inkluderet_destination].

Understøttede værdier:

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Understøttede værdier

Shopping-annoncer, Shopping Actions, displayannoncer, Googles brugerflader

Gentaget felt Ja

Filformat Eksempel på værdi
Tekstfeeds

Display Ads

XML-feeds <g:included_destination>Display Ads</g:included_destination>
Content API v2 (JSON) "destinations": [
  {
   "destinationName": "Display Ads",
   "intention": "included"
  }
]
Content API v2 (XML) <destination intention="included">Display Ads</destination>

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre dig, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter og får annoncer med den højest mulige effektivitet.

• Hvis du angiver modstridende oplysninger for attributterne excluded_destination [udelukket_destination] og included_destination [inkluderet_destination], vil værdien excluded_destination [udelukket_destination] altid have forrang over værdien included_destination [inkluderet_destination].