description [beskrivelse]: Definition

An example ad showing where description text might appear

Hvornår de kan bruges

Obligatorisk for alle produkter

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Type

String (Unicode-tegn, almindelig HTML*, anbefalet: Kun ASCII)
Grænser 1-5.000 tegn
Gentaget felt Nej
Schema.org-ejendom
(Hvad er det?)
Product.description, Type: Tekst

*HTML i forkert format (f.eks. ikke-lukkede tags) og usikre funktioner (såsom javascript) er ikke tilladt.

HTML-tags

Status Eksempler
Understøttet (ikke-udtømmende liste) strong, em, ul, ol, li, br, sub, sup, div, span, dl, dt, dd
Understøttes ikke Attributter for alle tags
Usikre tags, f.eks. “style” eller “canvas”

Filformat Eksempel på værdi
Tekstfeeds <em>Google Chromecast</em> er designet til diskret forbindelse med dit tv.
<ul>
  <li>Trådløs streaming og spejling af indhold</li>
  <li>Integreret HDMI-stik</li>
</ul>
XML-feeds <g:description>&lt;em&gt;Google Chromecast&lt;/em&gt; er designet til diskret forbindelse med dit tv.
&lt;ul&gt;
  &lt;li&gt;Trådløs streaming og spejling af indhold&lt;/li&gt;
  &lt;li&gt;Integreret HDMI-stik&lt;/li&gt;
&lt;/ul&gt;</g:description>
Content API v2 (JSON) "beskrivelse": "<em>Google Chromecast</em> er designet til diskret forbindelse med dit tv.\r\n<ul>\r\n  <li>Trådløs streaming og spejling af indhold</li>\r\n  <li>Integreret HDMI-stik</li>\r\n</ul>\r\n."
Content API v2 (XML) <description>&lt;em&gt;Google Chromecast&lt;/em&gt; er designet til diskret forbindelse med dit tv.
&lt;ul&gt;
  &lt;li&gt;Trådløs streaming og spejling af indhold&lt;/li&gt;
  &lt;li&gt;Integreret HDMI-stik&lt;/li&gt;
&lt;/ul&gt;

</description>

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre dig, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter og får annoncer med den højest mulige effektivitet.

Minimumskrav

Disse krav skal være opfyldt, for at der kan vises annoncer for dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

Bemærk! Hvis din beskrivelse ikke holder sig inden for tegnbegrænsningen, afkortes den af Google, så den passer. Du får en underretning, der angiver, at beskrivelsen er afkortet.
  • Beskriv kun selve produktet. Beskriv ikke andre aspekter, som f.eks. detaljer om kompatible produkter, tilbehør, andre lignende produkter, der er tilgængelige. Angiv ikke din virksomheds historie eller politik.
  • Brug et professionelt og grammatisk korrekt sprog. Korrekt grammatik er lettere at forstå og giver en mere professionel fremtoning, hvilket kan føre til flere klik. Undgå desuden opfindsomme metoder til at tiltrække opmærksomhed, f.eks. udelukkende store bogstaver, symboler og salgsfremmende tekst. Få flere oplysninger om de redaktionelle og professionelle krav.
  • Brug ikke ord fra fremmedsprog, medmindre de forstås af de fleste mennesker, f.eks. et produkt med et udenlandsk navn eller titel.
    • Sushi er f.eks. et ord, der er velkendt uden for Japan.
    • Skriv udenlandske ord ved hjælp af alfabetet på dit målsprog. Undgå f.eks. japanske tegn, når du målretter mod USA. Bogstaver med accenter, f.eks. "Les Clés", er tilladt.
    • Brug ikke udenlandske tegn til opfindsomme formål. Denne teknik er almindelig i spam og utroværdige annoncer. F.eks.: (ಠ_ಠ)
  • Brug XML-enheder eller escapede tegn i stedet for symboler. Hvis du indsender dine produktdata i XML eller JSON, og det er nødvendigt at medtage symboler, skal du sørge for at følge specifikationen for XML eller JSON. Så for XML skal du bruge XML-enheder såsom &quot;. For JSON skal du bruge escape-tegn, såsom \ ". Hvis du koder din beskrivelse automatisk, skal du passe på ikke at indkode den to gange.
  • Medtag ikke sammenligninger eller oplysninger om andre produkter. Lad f.eks være med at nævne ting som "endnu bedre end X". Lad kunderne udforske andre produkter på egen hånd.
  • Medtag ikke henvisninger til kategoriseringssystemer. Lad eksempelvis være med at medtage "Legetøj og spil > Legetøj > Dukker, legesæt og legetøjsfigurer > Dukker". Medtag disse oplysninger ved hjælp af attributten google_product_category [Google_produktkategori] eller product_type [produkttype]
  • Medtag ikke links til din butik eller andre websites. Medtag kun et link til dit produkts landingsside med attributten link [link].
  • Brug ikke store bogstaver til at tiltrække opmærksomhed. Tekst med store bogstaver er normalt i spam og utroværdige annoncer. Du bør stadig bruge store bogstaver, når det er relevant, herunder til forkortelser, telefonnumre, lande og valuta. F.eks. ADHD, UNICEF, 1-555-CALL-NOW, USA og USD.
  • Medtag ikke salgsfremmende tekst. Tilføj ikke oplysninger som pris, tilbudspris, tilbudsdatoer, forsendelse, leveringsdato og andre tidsrelaterede oplysninger eller din virksomheds navn. Medtag disse oplysninger ved hjælp af de andre attributter som f.eks. sale_price [tilbudspris] eller shipping [forsendelse].

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Vær specifik og præcis. Jo mere specifik du er i din beskrivelse, jo lettere er det for brugerne at identificere det produkt, de søger efter.
  • Angiv de vigtigste oplysninger med de første 160-500 tegn. Du kan medtage op til 5.000 tegn, men brugere skal klikke for at udvide en længere beskrivelse.
  • Medtag dit produkts mest relevante funktioner og visuelle egenskaber. Eksempler på typer af oplysninger, der kan medtages:
    • Størrelse
    • Materiale
    • Aldersgruppe
    • Særlige funktioner
    • Tekniske specifikationer
    • Form
    • Mønster
    • Tekstur
    • Design. Brugerne kan f.eks. søge efter meget specifikke visuelle udtryk, som f.eks. "kuglepenne".
    • Varianter. Angiv oplysninger, der definerer produktet, f.eks. farve, størrelse, aldersgruppe, størrelse, mønster, smag eller materiale.
    • Letlæselige beskrivelser. Det er lettere for brugerne at læse beskrivelserne, når de har et velegnet format. Medtag kontroltegn og HTML-tags såsom linjeskift, kursiv og punktlister for at gøre din beskrivelse lettere at læse.

Yderligere retningslinjer

Gennemgå omhyggeligt hvert enkelt afsnit for at afgøre, om kravene gælder for dit land eller produkt. Hvis du ikke opfylder krav, der gælder for dig, afviser vi dit produkt og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

Tilpassede varer
  • Tilføj en beskrivelse af produktets tilpasningsoplysninger. Hvis et produkt f.eks. kan indgraveres med tekst, bør du føje sådanne oplysninger til beskrivelsen.
Sælgerdefinerede pakker og multipacks
  • Beskriv hele produktpakken eller multipacken. For en pakke kan du f.eks. tilføje en beskrivelse af alt det, der sælges sammen med hovedproduktet. For en multipack kan du medtage oplysninger om, hvor mange produkter der sælges sammen.

Eksempler

Hardware og software
Produkt Google Chromecast
description [beskrivelse] Chromecast er en enhed til mediestreaming, som sluttes til HDMI-porten på dit tv. Du skal blot bruge din mobilenhed og dit tv for at caste dine foretrukne tv-udsendelser, film, musik, sport, spil og meget mere. Chromecast virker sammen med iPhone, iPad, Android, Mac, Windows og Chromebook.
Bøger
Produkt Bog, "How Google Works" af Eric Schmidt
description [beskrivelse] "How Google Works" er en underholdende og spændende bog, som indeholder erfaringer, Eric og Jonathan fik, da de hjalp med at opbygge virksomheden. Forfatterne forklarer, hvordan teknologien har flyttet magtbalancen fra virksomhederne til forbrugerne, og at den eneste vej til succes i dette evigt skiftende landskab er at skabe bedre produkter og tiltrække en ny type medarbejdere, der dækker mange facetter, og som Eric og Jonathan kalder "intelligente skabere".
Produkter med varianter
Produkt Penne, rødt blæk
description [beskrivelse] Disse kuglepenne har et godt greb, der giver behagelig skrivning og en kugle, der kan trækkes ind og ud, hvilket giver et nemt blækflow. Rødt blæk.

Produkt Penne, sort blæk
description [beskrivelse] Disse kuglepenne har et godt greb, der giver behagelig skrivning og en kugle, der kan trækkes ind og ud, hvilket giver et nemt blækflow. Sort blæk.