color [farve]: Definition

Brug attributten color [farve] til at beskrive dit produkts farve. Disse oplysninger hjælper med at skabe præcise filtre, som brugerne kan bruge til at indsnævre søgeresultaterne. Hvis dit produkt har varianter, der varierer efter farve, skal du derefter angive disse oplysninger via denne attribut.

An illustration of a person shopping online and filtering clothing options by color

Hvornår de kan bruges

Påkrævet for alle produkter, der varierer efter farve

Påkrævet for alle produkter inden for Apparel & Accessories (166[Tøj og tilbehør], når der målrettes mod disse lande:

• Brasilien
  • Frankrig
  • Tyskland
  • Japan
  • Storbritannien
  • USA

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Type Streng (Alfanumerisk, Unicode-tegn. Anbefalet: ASCII Anbefalet: ASCII
Grænser 1-100 tegn i alt (1-40 tegn pr. farve)
Gentaget felt Nej
Schema.org-ejendom (Hvad er det?) Product.color, Type: Tekst

Filformat Eksempel på post
Tekstfeeds

Orange Mango Explosion

XML-feeds <g:color>Orange Mango Explosion</g:color>

Hvis du vil se API-formatoplysninger, kan du gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre dig, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter og får annoncer med den højest mulige effektivitet.

Minimumskrav

Disse krav skal være opfyldt, for at der kan vises annoncer for dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Indsend farven på dit produkt.
  • Indsend kun én attribut pr. vare. Hvis du angiver flere farveattributter for samme vare, vil kun én blive anvendt. Yderligere farveattributter kasseres, og du får en underretning.
  • Brug samme farve i dine produktdata som på din landingsside. Hvis du f.eks bruger Ristet valnød på din landingsside, skal du indsende den pågældende værdi i dine produktdata. Indsend ikke Brun
  • Indsend color [farve] for alle produkter, der varierer efter farve. Brug denne attribut, når dit produkt er en variant, der er kendetegnet ved sin farve (f.eks. sorte ruskindssko og blå ruskindssko), og indsend også hver variant med samme værdi for attributten item_group_id [varegruppe_id].
  • Medtag op til tre farver. Hvis dit produkt er sammensat af flere farver, kan du angive én primær farve efterfulgt af op til to sekundære farver, der hver er adskilt af en skråstreg ( / ). For eksempel: Rød/grøn/sort. Indsend ikke flere farver med et komma ( , ). For en rød sko med grønne og sorte kontraster angives: Rød/Grøn/Sort. Undgå at kombinere farver (RødGrønSort). Indsend ikke flere farver med komma (Rød, Grøn, Sort). Hvis du bruger komma ved angivelse af farver, vil kun én farve blive anvendt.
  • Brug ikke et nummer som en farve, f.eks. 0 2 4 6 8.
  • Brug ikke tegn, som ikke er alfanumeriske, f.eks. #fff000.
  • Medtag mere end ét bogstav og ikke blot en værdi såsom R. For kinesisk, japansk eller koreansk kan du angive et enkelt tegn såsom 红.
  • Henvis ikke til produktet eller billedet ved f.eks. at skrive se billede.
  • Medtag ikke en værdi, der ikke er en farve såsom variant, mænd, kvinder, ikke tilgængelig.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Indsend en værdi for material [materiale] sammen med color [farve] for at angive et ædelmetal. Hvis dit produkt er lavet af ædelmetal, f.eks. en guldring, skal du indsende denne oplysning sammen med attributterne material [materiale] og color [farve].
  • Medtag navne på standardfarver i din titel. For attributten color [farve] skal du indsende farven, der svarer til den på din landingsside. Derefter skal du for din title [titel] vælge navnet på standardfarven, som en bruger ville søge efter. Det er eksempelvis mere sandsynligt, at en bruger søger efter rød kjole end efter kanelfarvet kjole.

Eksempler

Unikke farvenavne

Hvis du beskriver dit produkt på din landingsside vha. en unik farve som f.eks. Pop Girl eller High Five, skal du indsende den pågældende værdi via attributten color [farve]. Tilføj derefter en mere almindelig farve som f.eks. rød eller sort, til din title [titel].

Produkt Løbesko
title [titel] Løbesko – orange – 37
size [størrelse] 37
color [farve] mango explosion

An illustration of a woman wearing a black dress

Produkt Skaterkjole
title [titel] Sort skaterkjole
size [størrelse] 10
color [farve] nightfall

Eksempler på standardfarve omfatter: blå, orange, gul, grå, rød, grøn, sort og hvid

Eksempler på unikke farver omfatter: lys laks, mørk mandarin, ørkensand og lavendel

Varianter

Hvis dit produkt fås i flere farvevarianter (f.eks, røde solbriller og blå solbriller). Indsend hver variant som et separat produkt, men brug den samme værdi for attributten item_group_id [varegruppe_id].

Produkt Google Malibu-solbriller
title [titel] Google Malibu-solbriller – røde
id [id] 12345-R
color [farve] røde
item_group_id [varegruppe_id] 12345

Produkt Google Malibu-solbriller
title [titel] Google Malibu-solbriller – blå
id [id] 12345-B
color [farve] blå
item_group_id [varegruppe_id] 12345

Produkt Google Malibu-solbriller
title [titel] Google Malibu-solbriller – gule
id [id] 12345-Y
color [farve] gule
item_group_id [varegruppe_id] 12345

Produkt Google Malibu-solbriller
title [titel] Google Malibu-solbriller – grønne
id [id] 12345-G
color [farve] grønne
item_group_id [varegruppe_id] 12345
Produkt, der har flere farver

Hvis et enkelt produkt har flere farver (et par sko, der er blå, orange og lilla), kan du indsende op til tre farver for et enkelt produkt. Du skal bare angive én primær farve efterfulgt af op til to sekundære farver, der hver er adskilt af en skråstreg ( / ). F.eks.:

Produkt Klassiske fodboldstøvler
color [farve] blå/orange/lilla

An illustration of a shoe

Produkt Sofa fra midten af århundredet
color [farve] brun/olivengrøn

An illustration of a couch with product staging

Produkt Polkaprikket skaterkjole
color [farve] sort/grå

An illustration of a woman wearing a polka dot dress

Elektronik

Du kan indsende farver for produkter fra en række forskellige kategorier såsom elektronik.

An illustration with 3 different colors of one mobile phone

Produkt Google Nexus 6
title [titel] Google Nexus 6 – 32 GB – Midnight Blue – CDMA – med kontrakt
id [id] 2345-32gb-midblu
color [farve] midnight blue
item_group_id [varegruppe_id] 2345

Produkt Google Nexus 6
title [titel] Google Nexus 6 – 32 GB – Cloud White – CDMA – med kontrakt
id [id] 2345-32gb-white
color [farve] cloud white
item_group_id [varegruppe_id] 2345
Smykker
Produkt Vielsesring i hvidguld
title [titel] Vielsesring i hvidguld – 14 kt. – 3 mm
color [farve] hvidguld
material [materiale] guld
Produkt Keltisk knudering i sterlingsølv med blå safir
title [titel] Keltisk knudering i sterlingsølv med blå safir
color [farve] sølv/ blå
material [materiale] sterlingsølv