link [link]: Definition

Når brugerne klikker på din annonce, sendes de til en landingsside på dit website for det annoncerede produkt. Angiv webadressen for denne landingsside med attributten link.

An illustration showing how an ad click leads to the product

Hvornår de kan bruges

Obligatorisk for alle produkter

Hvis du kun angiver attributten link, bliver brugere på alle computere og mobilenheder ført videre til den landingsside, der er angivet her. Få flere oplysninger om, hvordan link, mobile_link [mobillink] og ads_redirect [adwords_omdirigering] arbejder sammen.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Type Webadresse (inkl. http eller https), kun ASCII-tegn og i overensstemmelse med RFC 3986
Grænser 1-2.000 tegn
Gentaget felt Nej
Schema.org-værdi
(Hvad er det?)
Offer.url, Type: URL

Filformat Eksempel på post
Tekstfeeds http://www.example.com/writing/google-pens
XML-feeds <link>http://www.example.com/writing/google-pens</link>
Content API v2 (JSON) "link": "http://www.example.com/writing/google-pens"
Content API v2 (XML) <link>http://www.example.com/writing/google-pens</link>

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre dig, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter og får annoncer med den højest mulige effektivitet.

Minimumskrav

Disse krav skal være opfyldt, for at der kan vises annoncer for dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Link til en landingsside, der opfylder kravene. Få mere at vide om krav til Google Shopping-landingssider.
  • Sørg for, at din landingsside er mobilvenlig. Sørg for, at den landingsside, du har angivet, fungerer på computere og mobilenheder. Din landingsside skal opfylde dette krav, selvom du også bruger attributten mobile_link [mobillink].
  • Start med http eller https, og sørg for at overholde RFC 3986. For eksempel: http://www.example.com/writing/fiji-pens
  • Brug dit bekræftede domænenavn. Sørg for at bruge det domænenavn, du har bekræftet (under kontooprettelsen eller på fanen Websitebekræftelse). Få flere oplysninger om, hvordan du bekræfter og gør krav på dit domænenavn.
  • Sørg for, at din webadresse kan gennemgås af Google. Du skal f.eks. sikre dig, at din robots.txt-fil er konfigureret korrekt. Få flere oplysninger om robots.txt-filer.
  • Udskift symboler eller mellemrum med webadressekodede enheder. Hvis din webadresse f.eks. indeholder &, skal du udskifte det med %26.
  • Undlad at kræve, at brugerne skal tilmelde sig, logge ind eller udføre andre handlinger for at se oplysninger om dit produkt. Sørg for, at brugerne ser din endelige landingsside umiddelbart efter at have klikket på din annonce.
  • Indsend kun én attribut pr. vare. Hvis du angiver flere linkattributter for samme vare, vil kun én blive anvendt.
  • Brug lovpligtige omdirigeringer. For visse produkter kan lokale love kræve, at dine brugere lander på en separat side, før de kommer til din landingsside. Du kan f.eks. være nødt til at kontrollere alder, før brugerne kan få adgang til dit website. Når brugerne er kommet forbi denne side, skal du sørge for, at din landingsside opfylder alle de samme retningslinjer, der blev beskrevet tidligere. Få mere at vide om krav til Google Shopping-landingssider.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Brug en stabil webadresse. Den webadresse, du inkluderer, bør ikke ændre sig, medmindre din landingsside flyttes. Du bør f.eks. ikke bruge webadresser med tidsstempler eller dele, der kan ændre sig, hver gang du indsender dine produktdata. Hver gang du ændrer din webadresse, skal din landingsside evalueres og gennemgås. Denne proces kan forårsage unødig belastning på dine servere.
  • Forudvælg den korrekte variant. Link til din landingsside med den korrekte variant valgt. Brugere, der ser det produkt, de klikkede på, er mere tilbøjelige til at købe det. Husk at indsende dine variantoplysninger via de relevante attributter, såsom color [farve], size [størrelse] og age_group [aldersgruppe].
  • Brug mobile_link-attributten [mobillink] sammen med link-attributten, hvis du har en separat landingsside designet til mobilenheder. Få flere oplysninger om mobile_link [mobillink].
  • Brug attributten ads_redirect [ads_omdirigering] eller Google Ads-sporingsskabelonen i forbindelse med sporing. Få flere oplysninger om ads redirect [ads_omdirigering] eller Google Ads-sporingsskabelonen.
  • Brug så få omdirigeringer som muligt. Omdirigeringer øger den tid, der går fra, at en bruger klikker på din annonce, og til landingssiden indlæses. Lange indlæsningstider giver dine brugere en negativ oplevelse.
  • Sørg for, at alle omdirigeringer er til det samme bekræftede domæne for at undgå fejl.
  • Brug Schema.org-mikrodata. Brug mikrodata til at angive, hvordan elementer på din landingsside svarer til dine produktdata. Helt konkret skal du sørge for, at dine mikrodata matcher den variant, der vises på din landingsside. Få flere oplysninger om mikrodata

Eksempler

Indsend attributten link [link] uden mobile_link [mobillink] og ads_redirect [adwords_omdirigering]
Produkt Google-penne
link [link] www.test.com/123
ads_redirect [adwords_omdirigering] Ingen
mobile_link [mobillink] Ingen

Brugere på computer og mobil, der klikker på din annonce, bliver ført til: www.test.com/123.

Produkt uden varianter
Produkt Google-penne
link http://www.example.com/writing/google-pens
Produkt med varianter

Når du inkluderer en webadresse for et produkt med varianter, skal du sørge for, at varianten vælges automatisk på baggrund af webadressen.

Produkt Google-penne, sort blæk
link http://www.example.com/writing/google-pens?color=black

Produkt Google-penne, rødt blæk
link http://www.example.com/writing/googlei-pens?color=red