I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Varens egenpris​ (cogs) [cost_of_goods_sold]

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Brug attributten varens egenpris [cost_of_goods_sold], når du rapporterer konverteringer via data om kurv, for at få yderligere rapportering om bruttoavance.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Hvornår den kan bruges

Optional Valgfrit for hvert produkt

Brug denne attribut, når du rapporterer oplysninger om købte produkter ved hjælp af det globale websitetag. Disse data bruges til at beregne en estimeret bruttoavance for dine produkter. Bruttoavancen er forskellen mellem omsætningen og kostprisen for solgte varer (COGS, cost of goods sold).

De oplysninger, som du deler med Google vedrørende COGS, bruges alene til rapporteringsformål og behøver ikke være nøjagtige. Hvis du vil have en indikation af, hvor stor fortjeneste du har opnået via konverteringer, kan du give et groft estimat over den faktiske COGS. Hvis varens egenpris varierer for et givent produkt, anbefaler vi, at du angiver et gennemsnit.

Bemærk! Du skal rapportere oplysninger på vareniveau for hver af dine konverteringer for at kunne bruge denne type rapportering.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender. Få flere oplysninger om, hvornår og hvordan du skal indsende dine produktdata på engelsk

Type

Tal plus valuta (brug ISO 4217)

Gentaget felt

Nej

Filformat

Eksempel på post

Tekst/tabulatorsepareret

100.10 DKK

XML (feeds)

<g:cost_of_goods_sold>100.10 DKK

</g:cost_of_goods_sold>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til ressourcen Content API for Shopping.

Bemærk! For at sikre, at denne attribut til produktdata læses korrekt af vores system, skal du huske at indsende filen med dit datafeed i et format, som vi understøtter.

Minimumskrav

Nedenstående krav til den angivne værdi skal opfyldes. Hvis du ikke overholder disse krav, kvalificerer dine produkter sig muligvis ikke til rapportering, hvilket kan resultere i ufuldstændige rapporteringsdata.

• Brug valutaen med ISO 4217-koder, f.eks. "DKK".
  • Brug "." som decimaltegn i stedet for ",".

Optimale løsninger

Gå videre end de grundlæggende krav, og optimer dine produktdatas effektivitet ved hjælp af optimale løsninger.

• Brug samme valuta for varens egenpris (COGS, cost of goods sold), som du bruger til den pris, der rapporteres ved konvertering. På denne måde undgår du uoverensstemmelser på grund af valutaomregning.

Eksempler

Mobiltelefoner eller tablets

Produktdata for Google Pixel 5", 32 GB, Quite Black https://b.corp.google.com/issues/266416874

Attribut

Værdi

Titel [title]

Google Pixel 5", 32 GB, Quite Black

Pris [price]

3000.00 DKK

Varens egenpris [cost_of_goods_sold]

2900.00 DKK

Google-produktkategori [google_product_category]

Elektronik > Kommunikation > Telefoni > Mobiltelefoner