I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

'annonceomdirigering' [ads_redirect]

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Brug attributten 'annonceomdirigering' [ads_redirect] til at angive yderligere landingssideparametre på din produktside, som du vil bruge til dine Shopping-annoncer. Husk, at når du indsender en sporingswebadresse til attributten annonceomdirigering [ads_redirect], bliver kunderne sendt til denne webadresse frem for den webadresse, du indsender for attributterne link [link] eller mobillink [mobile_link].

VIGTIGT!

Med lanceringen af Parallel Tracking skal domænerne for attributterne link [link], mobillink [mobile_link] (hvis de findes) og annonceomdirigering [ads_redirect] matche. Hvis domænerne for disse attributter er forskellige, kan du miste sporing. Få flere oplysninger om Parallel Tracking

I denne artikel kan du læse om følgende:

Hvornår den kan bruges

OptionalValgfrit for hvert produkt

Ikke tilgængelig for produkter, der er angivet gratis på Google

Du kan spore kampagnemetrics ved at angive yderligere landingssideparametre på din produktside.

Hvis der annonceres for dine produkter via en displaykampagne, skal du i stedet bruge attributten link til displayannoncer [display_ads_link].

Via Google Ads kan du bruge en sporingsskabelon til at føje sporingsparametre til den webadresse, som du indsender, på kampagne-, annoncegruppe- og produktgruppeniveau.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender.

Få flere oplysninger om, hvornår og hvordan du skal indsende dine produktdata på engelsk

Type Webadresse (inkl. http eller https), kun ASCII-tegn, i overensstemmelse med RFC 3986
Grænser 1–2000 tegn
Gentaget felt Nej
Filformat Eksempel på værdi
Tekst (TSV) https://tracking.example.com?product=ballpoint-pens
XML (feeds) <g:ads_redirect>https://tracking.example.com?product=ballpoint-pens</g:ads_redirect>
Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til ressourcen Content API for Shopping.
Bemærk! For at sikre, at denne attribut til produktdata læses korrekt af vores system, skal du huske at indsende filen med dit datafeed i et format, som vi understøtter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om det på din Merchant Center-konto.

• Omdiriger til en landingsside, der opfylder kravene til landingssider.
  • Omdiriger til det samme landingssideindhold, der indsendes for attributten 'link' [link] eller 'mobillink' [mobile_link]. Når kunder besøger din sporingsside, skal du omdirigere dem til det samme landingssideindhold, som du har indsendt for link [link] eller mobillink [mobile_link].

• Brug de accepterede ValueTrack-parametre, hvis din sporingswebadresse indeholder parametre. Få flere oplysninger om ValueTrack-parametre
  • Brug en værdi, som omdannes til en gyldig webadresse, når eventuelle parametre eller sporingsskabeloner erstattes med deres endelige værdier. Den følgende værdi vil f.eks. ikke blive vist som en gyldig webadresse på computere: {ifmobile:ht}tp://example.com

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Undgå brug af omdirigeringer. Omdirigeringer øger den tid, der går fra, at en bruger klikker på din annonce, og til landingssiden indlæses. Lange indlæsningstider giver en negativ brugeroplevelse. Hvis du vil spore annonceklik, skal du bruge sporingsskabelonen fra Google Ads.
  • Efter parameterudvidelsen skal domænet for attributten annonceomdirigering matche domænet for attributten link (og for attributten mobillink, hvis den findes) helt nøjagtigt. Det giver mulighed for at bruge Parallel Tracking, som sender folk direkte fra din annonce til dit website og hjælper din landingsside med at blive indlæst hurtigere.
  • Hvis du vil bruge et tredjepartssystem til klikmåling, kan du indstille sporingsskabelonen i Google Ads, så den angiver en webadresse til sporingsserveren.

Medtag din mobilspecifikke landingsside med sporing i denne attribut. Brug ValueTrack-parameteren {ifmobile} (i værdien, som du indsender for attributten annonceomdirigering) for kun at omdirigere mobilkunder.

For eksempel: https://tracking.example.com?p=ballpoint-pens&m={ifmobile:true}{ifnotmobile:false}

https://{ifmobile:m}{ifnotmobile:www}.example.com/product?id=123?param=abc

Eksempler

Brug af Google Ads-sporingsskabeloner

Hvis du vil bruge Google Ads-sporingsskabeloner, skal du indsende attributten 'annonceomdirigering' [ads_redirect] med de relevante værdier.
'Link' [link] https://www.example.com/product?id=123
'Annonceomdirigering' [ads_redirect] https://www.example.com/product?id=123&param=abc
Google Ads-sporingsskabelon https://tracking.com?url={lpurl}&src=google
Hvis der bruges en sporingsskabelon og 'annonceomdirigering' [ads_redirect], bruges værdien i 'annonceomdirigering' [ads_redirect] som {lpurl} i Google Ads-sporingsskabelonen.
Uden Parallel Tracking:
  • Kunderne sendes til: https://tracking.com?url=https%3A%2F%2Fwww.example.com%2Fproduct%3Fid%3D123%26param%3Dabc%0A&src=google
Med Parallel Tracking:
  • Kunderne sendes til: https://www.example.com/product?id=123&param=abc
  • Sporingsanmodningen sendes til: https://tracking.com?url=https%3A%2F%2Fgoogle.com%2Fasnc%2FdGVzdA&src=google
Bemærkninger:
  • Når Parallel Tracking anvendes, erstattes parameteren {lpurl} i sporingsopkaldet med en erstatningswebadresse, der ligner https://google.com/asnc/dGVzdA. Ved at erstatte {lpurl} med en Google-erstatningswebadresse undgår du, at din webside bliver pinget to gange (én gang ved brugerklikket og igen ved Parallel Tracking-omdirigeringen). Få flere oplysninger
Når feltet FinalUrlSuffix i Google Ads aktiveres, medtager erstatningswebadressen alle parametre, der sendes til landingssiden, så sporingsserveren kan behandle den efter behov. Få flere oplysninger
'Link' [link] https://www.example.com/product?id=123
'Annonceomdirigering' [ads_redirect]
Google Ads-sporingsskabelon https://tracking.com?url={lpurl}&src=google
Hvis der ikke er angivet en værdi for attributten annonceomdirigering, bruges attributterne link og mobillink som {lpulr} i Google Ads-sporingsskabelonen. Uden Parallel Tracking:
  • Kunderne sendes til: https://tracking.com?url=https%3A%2F%2Fwww.example.com%2Fproduct%3Fid%3D123&src=google
Med Parallel Tracking:
  • Kunderne sendes til: https://www.example.com/product?id=123
  • Sporingsanmodningen sendes til: https://tracking.com?url=https%3A%2F%2Fgoogle.com%2Fasnc%2FdGVzdA%26
    id%3D123%26param%3Dabc&src=google
Bemærk!
  • Når Parallel Tracking anvendes, erstattes parameteren {lpurl} i sporingsopkaldet med en erstatningswebadresse, der ligner https://google.com/asnc/dGVzdA. Ved at erstatte {lpurl} med en Google-erstatningswebadresse undgår du, at din webside bliver pinget to gange (én gang ved kundens klik og igen ved Parallel Tracking-omdirigeringen). Få flere oplysninger
Når feltet FinalUrlSuffix i Google Ads aktiveres, medtager erstatningswebadressen alle parametre, der sendes til landingssiden, så sporingsserveren kan behandle den efter behov. Få flere oplysninger

Hvis du ikke bruger Google Ads-sporingsskabeloner

Hvis du indsender attributten annonceomdirigering [ads_redirect], sendes kunderne til denne webadresse, og ikke til den webadresse, du indsender for attributterne link [link] eller mobillink [mobile_link].
'Link' [link] https://www.example.com/product?id=123
'Annonceomdirigering' [ads_redirect]
Google Ads-sporingsskabelon

• Kunderne sendes til: https://www.example.com/product?id=123
'Link' [link] https://www.example.com/product?id=123
'Mobillink' [mobillink] https://m.example.com/product?id=123
'Annonceomdirigering' [ads_redirect] https://{ifmobile:m}{ifnotmobile:www}.example.com/product?id=123?param=abc
Google Ads-sporingsskabelon

Hvis du bruger attributten 'annonceomdirigering' [ads_redirect], tilsidesætter den værdi, du angiver, attributterne 'link' [link] og 'mobillink' [mobile_link].
  • Kunder, der benytter en computer, sendes til: https://www.example.com/product?id=123param=abc
  • Kunder, der benytter mobil, sendes til: https://m.example.com/product?id=123&param=abc

Landingssider optimeret til brug på mobil

'Link' [link] https://www.example.com/product?id=123
'Mobillink' [mobile_link] https://m.example.com/product?id=123
'Annonceomdirigering' [ads_redirect] https://{ifmobile:m}{ifnotmobile:www}.example.com/product?id=123?param=abc
Google Ads-sporingsskabelon
Hvis du bruger attributten 'annonceomdirigering' [ads_redirect], tilsidesætter den værdi, du angiver, attributterne 'link' [link] og 'mobillink' [mobile_link]. Kunder, der benytter en computer, sendes til: https://www.example.com/product?id=123param=abc. Kunder, der benytter mobil, sendes til: https://m.example.com/product?id=123&param=abc