brand [brand]: Definition

Brug attributten brand [brand] til at angive produktets brandnavn. Brandet bruges til at hjælpe med at identificere dit produkt, og det bliver vist for de brugere, der ser din annonce. Brandnavnet skal fremgå tydeligt på forsiden af produktets emballage eller etiket. Brandnavnet skal være en integreret del af emballagen og må ikke føjes til billedet efterfølgende. Få flere oplysninger om kravene til billeder

An illustration showing the brand name on an example product

Hvornår de kan bruges

Påkrævet for alle produkter med tydeligt tilknyttet brand eller producent

Hvis produktet ikke har et tydeligt tilknyttet brand (f.eks. film, bøger, musik og plakater) eller er et specialfremstillet produkt (f.eks. kunst, specialfremstillede T-shirts, nyheder og håndlavede produkter), er attributten valgfri.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Type Streng (Unicode-tegn. Anbefalet: Kun ASCII)
Grænser 1-70 tegn
Gentaget felt Nej
Schema.org-ejendom (Hvad er det?) Product.brand, Type: Brand

Filformat Eksempel på post
Tekst

Google

XML-feeds <g:brand>Google</g:brand>

Hvis du vil se API-formatoplysninger, kan du gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre dig, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter og får annoncer med den højest mulige effektivitet.

Minimumskrav

Disse krav skal være opfyldt, for at der kan vises annoncer for dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Indsend andre relevante unikke produkt-id'er. Du vil evt. skulle indsende attributten gtin og mpn [producentens_varenummer]. Når du indsender disse produktgrupper id'er, kan vi bedre forstå, hvad det er, du sælger. Når vi forstår, hvad du sælger, kan vi hjælpe med at guide brugere til dine annoncer og gøre disse annoncer bedre. Få flere oplysninger om attributter for produkt-id'er.
  • Brug brandnavnet for produktet, som de personer, der handler online, generelt vil kunne genkende.
  • Angiv ikke en værdi, som ikke er et brand. Hvis dit produkt ikke har noget brand, skal du ikke angive en værdi. Undgå f.eks. Ikke tilgængelig, Generisk, Intet brand og Findes ikke.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Indsend udgiverens navn som et brand for medieprodukter, såsom cd'er.
  • Brug brandet til at hjælpe med at arrangere dine produktgrupper for bud i din Shopping-kampagne. Få flere oplysninger om produktgrupper.
  • Indsend kun brandet på ét sprog eller alfabet. Hvis dine produkter f.eks. er målrettet mod Japan, skal du enten indsende グーグル eller Google, men ikke indsende (Google) グーグル'.

Yderligere retningslinjer

Gennemgå omhyggeligt hvert enkelt afsnit for at afgøre, om kravene gælder for dit land eller produkt. Hvis du ikke opfylder krav, der gælder for dig, afviser vi dit produkt og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

Kompatible produkter
Pakker
  • Brug brandet for pakken, ikke de enkelte produkter, hvis producenten har oprettet pakken.
  • Brug brandet for hovedproduktet, hvis du har oprettet pakken. Hvis du f.eks. pakker et kamera med et objektiv og en bæretaske, skal du indsende brandet for kameraet, som er hovedproduktet.
Multipacks
  • Brug brandet for en multipack, og ikke de enkelte produkter, hvis producenten har oprettet denne multipack.
  • Brug brandet for de enkelte produkter, hvis du har oprettet en multipack.
Produkter af eget brand og produkter med blanke etiketter
  • Brug dit butiksnavn til attributten brand [brand], hvis du fremstiller produktet, eller hvis dit produkt er et brand med blank etiket. Du kan f.eks. indsende dit butiksnavn som brand, hvis du sælger tilpassede smykker eller produkter, der er fremstillet af andre, men markedsføres under dit brand.

Printerpatroner

Det brand, du indsender, afhænger af producenten af ​​den printerpatron, du sælger. Få flere oplysninger om kravene til printerpatroner

Kompatible og renoverede produkter fra tredjepart

Indsend brandet fra den producent, der har fremstillet det kompatible produkt. Indsend ikke oplysningerne fra den oprindelige producent (OEM) for at angive, at dit produkt er kompatibelt med eller er en replika af OEM-brandets produkt. Få flere oplysninger om krav til kompatible eller renoverede tredjepartsprodukter

Eksempler

Beklædning

An illustration of a dress

Produkt Sort kjole, størrelse L
title [titel] Ærmeløs A-formet kjole – sort – størrelse L
brand [brand] Lille sort kjole
gtin [gtin] 0614141123452
mpn [producentens_varenummer] I9020A
condition [stand] new [ny]
Mad og drikkevarer

An illustration of a jug of milk with GTIN visible

Produkt Økologisk gedemælk
title [titel] 1 l økologisk gedemælk
brand [brand] Tanjas gedeopdrætteri
gtin [gtin] 0614141123452
condition [stand] new [ny]
Elektronik

An illustration showing the brand name on an example product

Produkt Google Chromecast
title [titel] Google Chromecast 2 – 1080p – Wi-Fi – sort
brand [brand] Google
gtin [gtin] 0614141123452
mpn [producentens_varenummer] H2G2-42
condition [stand] new [ny]
Sælgerdefinerede multipacks og pakker

An illustration of a bundle that includes a camera body, lens, and bag

Produkt Digitalt Google-spejlreflekskamera på 25,3 MP med tilbehør
title [titel] Hus til digitalt Google-spejlreflekskamera på 25,3 MP + 35-mm-objektiv + blå kamerataske
price [pris] 4350 DKK
google_product_category [Google_produktkategori] 152
brand [brand] Google
gtin [gtin] 0614141123452
is_bundle [er_sæt] yes [ja]
condition [stand] new [ny]
Varianter

Hvis dit produkt findes i flere farver eller størrelser, har du forskellige unikke produkt-id'er for hver af disse varianter. F.eks.:

An example of ads without placeholder images

Produkt Google-T-shirt
title [titel] Google-T-shirt – grøn – small
price [pris] 110 DKK
color [farve] grøn
size [størrelse] S
id [id] 9876-S-GRN
item_group_id [varegruppe_id] 9876
brand [brand] Google
gtin [gtin] 9504000059422
condition [stand] new [ny]
mpn [producentens_varenummer] 00638HAY

Produkt Google-T-shirt
title [titel] Google-T-shirt – blå – small
price [pris] 90 DKK
color [farve] blå
size [størrelse] S
id [id] 9876-S-BLU
item_group_id [varegruppe_id] 9876
brand [brand] Google
gtin [gtin] 9504000059422
condition [stand] new [ny]
mpn [producentens_varenummer] 00638NIC

Produkt Google-T-shirt
title [titel] Google-T-shirt – gul – small
price [pris] 120 DKK
color [farve] gul
size [størrelse] S
id [id] 9876-S-YELLOW
item_group_id [varegruppe_id] 9876
brand [brand] Google
gtin [gtin] 9504000059446
condition [stand] new [ny]
mpn [producentens_varenummer] 00638ANG
Telefon eller tablet

An illustration with 3 different colors of one mobile phone

Produkt Google Nexus 6
title [titel] Google Nexus 6 – 32 GB – Midnight Blue – låst op
price [pris] 1990 DKK
google_product_category [Google_produktkategori] Electronics > Communications > Telephony > Mobile Phones [Elektronik > Kommunikation > Telefoni > Mobiltelefoner]
brand [brand] Google
gtin [gtin] 0614141123452
mpn [producentens_varenummer] 00638NAGPE
condition [stand] new [ny]
Produkter af eget brand og produkter med blanke etiketter

An illustration of a couch with product staging

Produkt sofa med blank etiket
title [titel] 3-personers Google-sofa i brun og grøn
price [pris] 7990 DKK
brand [brand] Google
gtin [gtin] 0614141123452
mpn [producentens_varenummer] AB-123-4-CD
condition [stand] new [ny]