I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

'Brand' [brand]

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Brug attributten brand [brand] til at angive produktets brandnavn. Brandet bruges til at identificere dit produkt og vises til kunderne. Brandet skal være tydeligt vist som en integreret del af emballagen eller på etiketten og må ikke på kunstig vis tilføjes i produktbilledet. Få flere oplysninger om kravene til billeder

An illustration showing the brand name on an example product's packaging

I denne artikel kan du læse om følgende:

Hvornår den kan bruges

RequiredPåkrævet for alle produkter med tydeligt tilknyttet brand eller producent.

RequiredPåkrævet for alle produkter, hvor producenten også er sælgeren (f.eks. hjemmelavede og specialfremstillede produkter).

OptionalValgfrit for alle produkter, der ikke har et tydeligt tilknyttet brand (f.eks. film, bøger, musik og plakater)

Angiv kun et brand, hvis du er sikker på, at det er korrekt. Hvis du er i tvivl, skal du ikke angive et brand (du må f.eks. ikke gætte eller opfinde en værdi).

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender.

Få flere oplysninger om, hvornår og hvordan du skal indsende dine produktdata på engelsk

Type Streng (Unicode-tegn. Anbefalet: Kun ASCII)
Grænser 1-70 tegn
Gentaget felt Nej
Schema.org-ejendom (Hvad er det?) Product.brand, Type: Brand
Filformat Eksempel på post
Tekst Google
XML-feeds <g:brand>Google</g:brand>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til Content API for Shopping.
Bemærk! For at sikre, at denne attribut til produktdata læses korrekt af vores system, skal du huske at indsende filen med dit datafeed i et format, som vi understøtter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om det på din Merchant Center-konto.

• Indsend andre relevante unikke produkt-id'er. Du skal muligvis indsende attributterne GTIN [gtin] og MPN (producentens varenummer) [mpn]. Når du indsender disse produkt-id'er, kan vi bedre forstå, hvad du sælger. Når vi forstår, hvad du sælger, kan vi gøre dine annoncer og gratis fortegnelser bedre og hjælpe med at trække kunder til dine produkter.
  • Brug brandnavnet for produktet, som de personer, der handler online, generelt vil kunne genkende.
  • Brug butiksnavnet som brandnavn i tilfælde, hvor sælgeren også er producenten og den eneste sælger af et produkt, der ikke har et officielt brand (f.eks. specialfremstillede eller hjemmelavede varer). I dette tilfælde skal du også medtageMPN (producentens varenummer)[mpn] med et unikt id-nummer, som du selv vælger, i stedet for at indsende attributten id findes [identifier_exists] med værdien falsk false.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Indsend udgiverens navn som et brand for medieprodukter, f.eks. cd'er.
  • Brug brandet til at organisere dine produktgrupper med henblik på budgivning i din Shopping-kampagne. Få flere oplysninger om produktgrupper
  • Indsend kun brandet på ét sprog eller alfabet. Hvis dine produkter f.eks. er målrettet mod Japan, skal du enten indsende グーグル eller Google, men ikke indsende (Google) グーグル.

Yderligere retningslinjer

Gennemgå omhyggeligt hvert enkelt afsnit for at afgøre, om kravene gælder for dit land eller produkt. Hvis du ikke opfylder de krav, der gælder for dig, afviser vi dit produkt og giver dig besked på din Merchant Center-konto.

Kompatible produkter
Pakker
  • Brug brandet for pakken, ikke de enkelte produkter, hvis producenten har oprettet pakken.
  • Brug brandet for hovedproduktet, hvis du har oprettet pakken. Hvis du f.eks. pakker et kamera med et objektiv og en bæretaske, skal du indsende brandet for kameraet, som er hovedproduktet.
Multipacks
  • Brug brandet for multipacken, ikke de enkelte produkter, hvis producenten har oprettet den pågældende multipack.
  • Brug brandet for de enkelte produkter, hvis du har oprettet den pågældende multipack.
Produkter af eget brand og mærke
  • Brug dit butiksnavn til attributten 'brand' [brand], hvis du fremstiller produktet, eller hvis produktet er fra dit eget mærke. Du kan f.eks. indsende dit butiksnavn som brand, hvis du sælger tilpassede smykker eller produkter, der er fremstillet af andre, men markedsføres under dit brand.

Printerpatroner

Kompatible og renoverede produkter fra tredjepart

Eksempler

Beklædning

An illustration of a woman wearing a black dress

Produktdata for en sort kjole i str. large
Attribut Værdi

'Titel' [title]

Ærmeløs A-formet kjole – sort – størrelse L

'Brand' [brand]

Lille sort kjole

'GTIN' [gtin]

0614141123452

'MPN (producentens varenummer)' [mpn]

I9020A

'stand' [condition]

new
Mad og drikke

En illustration med en kande mælk, hvor brandet er fremhævet og synligt

Produktdata for gedemælk fra Tanjas gedeopdrætteri
Attribut Værdi

'Titel' [title]

1 l økologisk gedemælk

Brand [brand]

MÆLK

'GTIN' [gtin]

0614141123452

'MPN (producentens varenummer)' [mpn]

H2G2-42

'Stand' [condition]

new
Elektronik

An illustration showing the brand name on an example product's packaging

Produktdata for en sort Google Chromecast 2
Attribut Værdi

'Titel' [title]

Google Chromecast 2 – 1080p – Wi-Fi – sort

'Brand' [brand]

Google

'GTIN' [gtin]

0614141123452

'MPN (producentens varenummer)' [mpn]

H2G2-42

'Stand' [condition]

new
Sælgerdefinerede multipacks og pakker

An illustration of a bundle that includes a camera body, lens, and bag

Produktdata for et Google-spejlreflekskamera på 25,3 MP, der koster 4350.00 DKK
Attribut Værdi

'titel' [title]

Hus til digitalt Google-spejlreflekskamera på 25,3 MP + 35-mm-objektiv + blå kamerataske

'pris' [price]

4350 DKK

'Google-produktkategori' [google_product_category]

152

'Brand' [brand]

Google

'GTIN' [gtin]

0614141123452

'Pakke' [is_bundle]

ja

'Stand' [condition]

new
Varianter

Hvis dit produkt findes i flere farver eller størrelser, har du forskellige unikke produkt-id'er for hver af disse varianter. Eksempel:

Et eksempel på annoncer uden pladsholderbilleder

Produktdata for en grøn Google-T-shirt i str. small, der koster 110.00 DKK
Attribut Værdi

'Titel' [title]

Google-T-shirt – grøn – small

'Pris' [price]

110 DKK

'Farve' [color]

Grøn

'Størrelse' [size]

S

'Id' [id]

9876-S-GRN

'Varegruppe-id' [item_group_id]

9876

'Brand' [brand]

Google

'GTIN' [gtin]

9504000059422

'Stand' [condition]

new

'MPN (producentens varenummer)' [mpn]

00638HAY

Produktdata for en blå Google-T-shirt i str. small, der koster 90.00 DKK
Attribut Værdi

'Titel' [title]

Google-T-shirt – blå – small

'Pris' [price]

90 DKK

'Farve' [color]

Blå

'Størrelse' [size]

S

'Id' [id]

9876-S-BLU

'Varegruppe-id' [item_group_id]

9876

'Brand' [brand]

Google

'GTIN' [gtin]

9504000059422

'Stand' [condition]

new

'MPN (producentens varenummer)' [mpn]

00638NIC

Produktdata for en gul Google-T-shirt i str. small, der koster 120.00 DKK
Attribut Værdi

'Titel' [title]

Google-T-shirt – gul – small

'Pris' [price]

120 DKK

'farve' [color]

Gul

'Størrelse' [size]

S

'Id' [id]

9876-S-YELLOW

'Varegruppe-id' [item_group_id]

9876

'Brand' [brand]

Google

'GTIN' [gtin]

9504000059446

'Stand' [condition]

new

'MPN (producentens varenummer)' [mpn]

00638ANG
Telefon eller tablet

An illustration with 3 different colors of one mobile phone

Produktdata for en Midnight Blue ulåst Google Pixel 3-32 MB, der koster 1990.00 DKK
Attribut Værdi

'titel' [title]

Google Pixel 3 – 32 GB – Midnight Blue – låst op

'pris' [price]

1990 DKK

'Google-produktkategori' [google_product_category]

Elektronik > Kommunikation > Telefoni > Mobiltelefoner

'Brand' [brand]

Google

'GTIN' [gtin]

0614141123452

'MPN (producentens varenummer)' [mpn]

00638NAGPE

'Stand' [condition]

new
Produkter af eget brand og mærke

An illustration of a couch with product staging

Produktdata for en 3-personers Google-sofa, der koster 7990.00 DKK
Attribut Værdi

'titel' [title]

3-personers Google-sofa i brun og grøn

'pris' [price]

7990 DKK

'brand' [brand]

Google

'GTIN' [gtin]

'MPN (producentens varenummer)' [mpn]

AB-123-4-CD

'stand' [condition]

new