Undergår granskning: definition

Google tillhandahåller översatta versioner av vårt hjälpcenter. De är dock inte avsedda att ändra innehållet i våra policyer. Engelska är vårt officiella språk och den engelska versionen används som utgångspunkt för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

En status som ges till annonser som granskas för att säkerställa att de är säkra, lämpliga och att de följer annonseringspolicyerna.

Vi granskar de flesta annonser inom en arbetsdag, även om vissa komplexa granskningar kan ta längre tid. Om annonsen undergår granskning längre än en arbetsdag kan du kontakta oss. Google förbehåller sig rätten att prioritera recensioner för att säkerställa den totala stabiliteten i systemåtgärderna.