Kvalificerad (begränsade platser): definition

En status som tilldelas annonser som följer våra policyer men som inte kan visas på dina inriktade platser på grund av policybegränsningar och inriktningsinställningar. Annonsen kan dock visas för personer som är intresserade av dina inriktade platser.

Annonsen får statusen Kvalificerad (begränsade platser) när Google Ads-policyer (vanliga exempel är Alkohol, Upphovsrätt, Hasardspel, Hälso - och sjukvård och Varumärken) förhindrar vissa typer av annonser från att visas på dina inriktade platser.

Vad du kan göra

Prova följande:

• Om du vill att annonsen ska visas på dina inriktade platser kan du åtgärda annonsen så att den uppfyller policykraven för din inriktade plats.

• Justera kampanjens platsinställningar för att inrikta annonseringen på tillåtna platser.

• Prova att jämföra dina alternativ för platsinriktning för att hitta det alternativ som passar för dig. Om du till exempel inte vill att dina annonser ska visas för personer utanför dina inriktade platser ska du välja Personer som befinner sig på dina inriktade platser under Platser för din kampanj.

Du kan alltid välja att pausa annonsen medan du vidtar nödvändiga åtgärder på annonsen.

Läs mer ​