Portföljbudstrategi: Definition

En automatisk och målbaserad budstrategi som samlar flera olika kampanjer, annonsgrupper och sökord.

Portföljbudstrategier anger bud automatiskt så att du kan nå dina resultatmål. De omfattar följande: Smart Bidding-strategier: Mål-CPA, Mål-ROAS, Maximera konverteringar, Maximera konverteringsvärde, Maximera klick och Målexponeringsandel.

• När du skapar en portföljstrategi sparas den i ditt delade bibliotek. Det är den centrala platsen där du hanterar dina portföljbudstrategier och spårar deras resultat.
  • Portföljbudstrategier kallades tidigare ”flexibla budstrategier”.