Portföljbudstrategi: Definition

En automatisk och målbaserad budstrategi som samlar flera olika kampanjer, annonsgrupper och sökord.

Med portföljbudstrategier anges dina bud automatiskt så att du kan nå dina resultatmål. De innefattar tre Smart Bidding-strategier – Mål-CPA, Mål-ROAS och Förbättrad CPC – och andra strategier som Maximera klick, Målplats på sökresultatsidan och Inriktning på vinnande andel.

• När du skapar en portföljbudstrategi sparas den i ditt delade bibliotek. Det är den centrala platsen där du hanterar dina portföljbudstrategier och spårar deras resultat.
  • Använd sidorna Kampanjer, Annonsgrupper och Sökord om du vill lägga till objekt i en portföljbudstrategi.
  • Portföljbudstrategier kallades tidigare ”flexibla budstrategier”.