Uppspelningsfrekvens

Hur ofta annonsens videoinnehåll har spelats upp jämfört med hur ofta annonsen har visats.

• Uppspelningsfrekvensen är ett förhållande som beräknar antalet uppspelningar av videoannonsen delat med dess visningar (hur många gånger din videoannons har visats).
  • Använd uppspelningsfrekvens för att mäta användarnas engagemang för startbilden (för CTP-videoannonser) eller din valda videominiatyr (för videoannonsformat på YouTube).
  • Om annonsen har en låg uppspelningsfrekvens kan du pröva att byta till en mer intressant startbild eller en videominiatyr med en tydlig och lockande uppmaning.

Om rapporter för videoannonser
Tips om hur du förbättrar videoannonsernas resultat
Läs fler artiklar