Annonsvisningsalternativ

En inställning som avgör hur snabbt Google ska använda din budget varje dag: antingen jämnt fördelad över dagen (standard) eller snabbare (accelererad). Inställningen påverkar när på dagen som dina annonser sannolikt visas.

• Inställningen anger hur din dagliga budget fördelas över dagen, vilket i sin tur påverkar hur snabbt Google försöker visa dina annonser varje dag.
  • Du måste välja ett av dessa visningsalternativ för annonserna i varje annonskampanj:
    • Med Standardvisning (standardalternativet) visas dina annonser under hela dagen så att du inte förbrukar hela budgeten på morgonen och annonserna sedan inte visas resten av dagen.
    • Med Accelererad visning visas dina annonser snabbare tills budgeten är förbrukad. Med detta alternativ kan dina annonser sluta visas tidigt på dagen om budgeten har förbrukats.

Mer om dessa alternativ
Se artiklar om daglig budget